In the spotlight: 2021-2023 In Colors met Color & Contour

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan tijdens onze bloghop en de tutorial bundel de nieuwe 2021-2023 In Colors van Stampin’ Up! centraal! Ik heb gekozen om dit prachtige kleurenpalet te tonen met de gave Color & Countour bundel uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Color & Contour kaart

Ik heb een clean kaart gemaakt met de Color & Contour bundel en alle vijf de nieuwe In Colors. De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock. Hierop heb ik een achtergrondje gestempeld met de spetters uit Color & Contour Stempelset en Fresh Freesia Classic Stampin’ Inkt.

Op de spetters heb ik een label geplakt welke ik uit een flap van de Scalloped Kraft Treat Boxes met de Scalloped Contours Dies. Hierop heb ik een lus van Pale Papaya Open Weave Ribbon geplakt met wat Tear & Tape Adhesive. Hierop zit een label met de tekst ‘ You’re absolutely amazing’, deze heb ik gestempeld met Evening Evergreen Classic Stampin’ Ink.

De bloem afbeelding heb ik tweemaal gestempeld. Een keer met Soft Succulent Classic Stampin’ Inkt en een keer met Polished Pink Classic Stampin’ Inkt. Deze heb ik vervolgens gestanst met de Scalloped Contours Dies, waarbij ik de bloemetjes in het rose ook nog geknipt heb.

Het bloemetje heb ik doormidden geknipt en door het label gestoken. De steel aan de onderzijde en de bloem bovenop, zie de afbeelding hieronder voor het detail. Daarna zijn de Polished Pink bloemen erop geplakt.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met de ’21-’23 In Colors zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.