Stamping Sunday Bloghop: Whimsical Wings or Soaring Hearts

Welkom bij de Stamping Sunday Bloghop! Ook deze 3e zondag van de maand hopt het designteam met een specifiek thema. Deze maand: Whimsical Wings or Soaring Hearts. Ofwel “grillige vleugels en stijgende harten”, er hangt liefde in de lucht dus dingen met vleugels of stijgende harten passen hier goed bij. Dit thema kan op zoveel manieren worden geïnterpreteerd. Mijn interpretatie draait om vleugels, die van een vogel en die van de Cross Over Gatefold kaart.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Interpretatie thema

Voor dit thema wilde ik verder kijken dan alleen dingen met vleugels of hartjes, daarom dus een kaart met een vogel, maar ook een fun fold! Deze Cross Over Gatefold Kaart heeft twee flappen die elkaar kruisen. Open geslagen heeft het wel – wat vergezocht – weg van vleugels en dus vond ik dit een zeer passende kaart voor dit leuke thema.

Bij dit project maakte ik gebruik van een van mijn favoriete suites uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus: Poetic Expressions. Ik maakte er al meerdere projecten mee, kijk ook hier, hier en hier.

Thoughtful Expressions Cross Over Gatefold Kaart

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (10,5 x 28 cm) van Boho Blue Cardstock is aan de lange kant gerild op 7 en 21 cm. Vervolgens vouw je beide zijkanten naar binnen en voilá daar is het gate fold gedeelte van de kaart. 

Door er twee stroken (4,5 x 12,5 cm) Basic White Thick Cardstock op te plakken, een aan de linker zijkant en een aan de rechter zijkant maak je de cross over ‘vleugels’ van deze kaart. Op de stroken zitten matten (4 x 12 cm) van het Poetic Expressions Designpapier. 

Beide flappen van de Cross Over Gatefold heb ik aangekleed met mooie versieringen. Op de onderste flap heb ik een tekstlabel gemaakt van Bubble Bath en Boho Blue Cardstock en het Thoughtful Expressions Productpakket. Een aantal Iridescent Pearls en wat Silver Trim geven het cluster extra cachet.

Op de bovenste flap heb ik de kolibri van de Thougthful Expressions Stempelset geplakt. Deze is gestempeld op Basic White Cardstock met Tuxedo Black Memento Inkt. Daarna heb ik de afbeelding gekleurd met Bubble Bath en Balmy Blue Stampin’ Blends, dit laatste omdat ik de Boho Blue Stampin’ Blends niet in mijn bezit heb wink

Aan de binnenzijde van de kaart zijn Basic White Cardstock matten (6,5 x 10 cm en 13,5 x 10 cm) geplakt. Hier heb ik ook nog  smalle stroken (1 x 6,5 cm en 1 x 13,5 cm) van het Poetic Expressions Designpapier geplakt, hier komt de kleur Bubble Bath ook nog een keer terug.

Meer inspiratie

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Whimsical Wings or Soaring Hearts thema gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.