*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 30 – 30 Day Card Making Challenge

Whoohoo! Het is ongelooflijk, maar dit is de laatste dag van de geweldige 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem. Voor deze Day 30 is het thema Satisfaction Guaranteed.

Voor dit thema mochten we aan de slag met een favoriete techniek of set, iets waarvan je zeker weet dat je er blij van wordt. En in mijn geval betekent het dat ik er de prachtige Peaceful Moments bundel uit de Mini Catalogus van Stampin’ Up! gebruikt hebt.

De prachtige Poppy Moments dies heb ik een aantal dagen geleden ook gebruikt, kijk maar hier. Ik ben super blij dat deze stempel- en stansset doorgaan naar de nieuwe jaarcatalogus, dus ik kan er nog een hele tijd mee spelen, haha.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 30 – Peaceful Moments Kaart

De Soft Sea Foam Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) heeft een Whisper White Cardstock mat (7 x 14 cm) die ik gestanst heb met de Stitched Lace Dies.

Deze keer heb ik geen geijkte klaproos kleuren gebruikt, maar zachte tinten groen en paars. Uit Soft Sea Foam, Mint Macaron, Purple Posy, Highland Heather en Gorgeous Grape Cardstock heb ik de diverse elementen gestanst met de Poppy Moments Dies. Het hartje is gestanst uit Silver Foil.

De tekst van de Peaceful Moments stempelset is gestempeld met Versamark en heat embossed met Silver Stampin’ Emboss Powder op Gorgeous Grape Cardstock. Daarna heb ik de tekst uitgeknipt met mijn Paper Snips en met Mini Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Als laatste heb ik een aantal Rhinestone Basic Jewels toegevoegd.

Het eindresultaat een mooi, clean en zeer snel te maken kaartje. Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot morgen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00