*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 26 – 30 Day Card Making Challenge

Richting het einde van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem komen we op day 26 weer een colour challenge tegen. Op day 2 (klik hier) en day 14 (klik hier) kwamen we ook al een kleurenuitdaging tegen.

De combinatie van vandaag was net als die van day 14 eerst wel even een uitdaging. De regals kleurenfamilie gebruik ik namelijk niet heel vaak… Dus dat is dan ook wel weer leuk!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de kleuren te combineren met een coole stansset. De Poppy Moments dies uit de januari – juni mini catalogus van Stampin’ Up!

Deze mooie stansset komt gelukkig weer terug in de jaarcatalogus van aankomend jaar. Whoohoo!! Hier vind je trouwens nog een project dat ik er mee maakte.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 26 – Poppy Moments Watercolor Kaart

De basiskaart (10,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Whisper White Thick cardstock. Hierop zit een 10 x 10 cm Whisper White Thick cardstock mat waar ik met Blackberry Bliss Classic Stampin’ Inkt de tekst ‘Voor jou’ op heb gestempeld. Deze tekst komt uit de Nederlandse stempelsetKnuffels op Papier‘.

Op een restje Shimmery White Cardstock heb ik een watercolor wash gecreëerd met Blackberry Bliss en Crushed Curry Classic Stampin’ Inkt. Hiervoor gebruikte ik ook mijn Aqua Painter. Deze geweldenaar gaat met pensioen bij Stampin’ Up! maar in plaats daarvan krijgen we drie nieuwe Water Pencils! Dus niet getreurd 🙂

Vervolgens heb ik met de Poppy Moments dies bloemen en hartjes gestanst uit het Shimmery White cardstock en ook uit Whisper White Thick cardstock. Daarna heb ik de bloemen op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals. Een aantal Iridescent Sequins maken het af.

Ik ben helemaal verliefd op het eindresultaat. Dit is een van de mooiste kaartjes die ik gemaakt heb voor deze 30 dagen challenge, hij staat in de top 3 met deze en deze kaart.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot morgen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00