Feel Good Stampin’ thema: Kerst In Augustus

Deze maand staat het thema Fancy Fold centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een Fancy Fold project. Ik ging aan de slag met een groot deel van de Bloom Where You’re Planted Productselectie uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

In Augustus organiseerde ik weer een Online Kaartenclub – klik hier voor mijn evenementen agenda! – en dit keer maakten we vier verschillende Fancy Fold kaarten met het Bloom Where You’re Planted Designpapier en de bijpassende Nederlandse Plantenpost Stempelset (klik hier om alle Nederlandse stempelsets van Stampin’ Up! te zien). Van een van deze Fancy Fold kaarten deel ik hieronder de uitgebreide foto’s én projectbeschrijving!

Dit zijn ze alle vier op een rijtje.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Plantenpost Fancy Fold Schuifkaart

Een van mijn favorieten van deze Fancy Fold workshop was de Plantenpost Schuifkaart. Een leuke manier om een ‘geheime’ boodschap te versturen of een geschenkkaart kado te doen. De kaart lijkt moeilijker dan hij is en is te maken met veel verschillende soorten designpapier. Door de panelen anders te bestempelen en te versieren krijg je iedere keer een ander, maar prachtig, resultaat.

Dicht geschoven ziet de kaart er zo uit. Een bestempeld paneel met leuke boodschap en een versierd paneel met de planten van het Bloom Where You’re Planten designpapier.

Wanneer je de kaart open schuift zie je twee verborgen panelen naar voren komen. Een voor de geschenkkaart en de ander met een gestempelde boodschap.

Hier zie je de opengevouwen Fold Kaart met het paneel waarop een geheime boodschap te schrijven is.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen en de afmetingen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de alle stappen, inclusief foto’s, van het project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.