*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Festive Treat

Iedere laatste donderdag van de maand hopt het Stampin’ Creative Design Team en deze maand is het thema: Festive Treat. Een feestelijke traktatie dus en dat komt goed uit want afgelopen weekend had ik een geweldige Creative Stampin’ Day ‘Kerst Bonanza’ met Sandra. We hadden iedere workshop tafel mooi aangekleed met een passende kerst decoratie en een festive treat voor iedere gast.

Tafeldecoratie

De tafeldecoratie heeft een Scandinavische stijl en bestaat uit een houten element (ster, boom of rendier), een doosje in de vorm van een huis, een kaarsje met versiering, diverse kleine sneeuwvlokken en hartjes en natuurlijk een Festive Treat – lekkere bonbon – per persoon. Hieronder zie je de tafeldecoratie nog een keer bij mij thuis op tafel 🙂

Huisdoosje gedecoreerd met All-Around Wreaths dies, Merry Christmas dies, Merry Christmas To All dies en Rhinestones. Kaarsglaasje gedecoreerd met Come To Gather Ribbon Pack, Starburst Punch, 2″ Circle Punch en Merry Moose Bundel.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Tiny Keepsakes en Snow Front

Voor de festive treat heb ik de geweldige Mini Curvy Keepsake Box Dies gebruikt en de prachtige Snow Front stempelset. Aan de ene kant van de Mini Curvy Keepsake Box heb ik de lieve hertjes gestempeld met Crumb Cake. De tekst is afkomstig uit de Nederlandstalige stempelset Tjokvol Kerst en gestempeld met Real Red. Wat een heerlijke frisse kleurencombinatie is dat toch: Whisper White, Crumb Cake en Real Red.

Ook de achterzijde van het doosje is bestempeld met Crumb Cake inkt. Hier heb ik een andere ‘scene’ gecreëerd met het huisje en de sneeuwman.

Het doosje wordt gesloten met een Mini Library Clip en een stukje Real Red 3/8″ Cotton Ribbon.

Meer festive treats…

Dit was mijn Festive Treat en ik ben zeer benieuwd wat de andere Design Teamleden gemaakt hebben.

Om verder te hoppen klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk). Ik wens je nog veel plezier en inspiratie toe!

Bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Lieve groeten en tot de volgende keer.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

<