Paper Party met de Hand-Penned Suite

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Paper Party en we zetten het prachtige designpapier uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus centraal. Ik gebruikte de prachtige Hand-Penned Suite, klik hier voor nog een gave kaart met deze suite, voor een gave verpakking voor een set 10,5 x 10,5 cm kaarten. Dit project hebben de deelnemers van mijn Online Kaartenclub ‘Zeg het met bloemen’ op zaterdag, 19 juni gemaakt.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Hand-Penned Suite Kaartverpakking

Het prachtige Hand-Penned Designpapier is zo dromerig mooi, dat ik het echt op de voorgrond wilde zetten bij het project. Deze gave verpakking met een lade, voor de kaartenset, heeft als extra feature een ezelkaart en is geïnspireerd door Judy May uit Australië.

Je kunt er ook voor kiezen om het paneel van de ezelkaart direct op het doosje te plakken. In de lade is er genoeg ruimte voor 4 kaarten van 10,5 x 10,5 cm. Maar je kunt er ook een pakje zakdoekjes, theetje en/of koekje in doen.

Hand-Penned Suite Kaartenset

Na het maken van de verpakking maakten de deelnemers 4 kaarten van 10,5 x 10,5 cm en ook bij deze kaarten staat het Hand-Penned Designpapier van de Hand-Penned Suite centraal.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Paper Party Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Geef je op voor 10 juli ’21! Klik op afbeelding voor meer informatie.
Speel en craft je mee? Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.