Feel Good Stampin’ thema: Natuur

Deze maand staat het thema natuur centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project waarin dit thema verwerkt is. Ik ging voor de Hand-Penned Product Pakket en het mooie bijpassende Hand-Penned Designpapier uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Ik maakte er ook al deze kaart mee.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Hand-Penned Fancy Fold

Voor mijn project heb ik gekozen voor een bloemig kaartje met het Hand-Penned Product Pakket en het prachtige Hand-Penned Designpapier. Die prachtige bloemen motieven nodigen uit om naar buiten te gaan en zijn dus heel passend bij het thema, al zeg ik het zelf 😛

Ik maakte er een mooie Fancy Fold kaart mee, die ik tegenkwam bij Jan B Cards.

Het is een reguliere basiskaart met daarop een schattig mini-kaartje, een prachtige kaart voor veel verschillende gelegenheden. In dit geval heb ik er een verjaardagskaart van gemaakt met de mooie teksten uit de Friends Are Like Seashells stempelset.

Wanneer je de kaart verder opent komt de grote kaart, met prachtige bestempelde binnenzijde, tevoorschijn. De kleuren van de binnenzijde, net als die van de mini-kaart, heb ik gebaseerd op het dessin van het Hand-Penned Designpapier.

Afmetingen

 • Basiskaart: Basic White Thick Cardstock – 14,5 x 24 cm, rillen lange kant op 4 cm, 180 graden draaien en rillen op 9,9 cm
 • Mat voorzijde basiskaart: Blushing Bride Cardstock – 9,4 x 14 cm
 • Mat voorzijde basiskaart: Hand-Penned Designpapier – 9,1 x 13,7 cm
 • Mat binnenzijde basiskaart: Blushing Bride Cardstock – 9,6 x 14 cm
 • Mat binnenzijde basiskaart: Basic White Cardstock – 9,3 x 13,7 cm
 • Strook: Blushing Bride Cardstock – 3,5 x 14 cm
 • Strook mat: Hand-Penned Designpapier – 3,2 x 13,7 cm
 • Mini kaart: Basic White Thick Cardstock – 7 x 14 cm, rillen lange kant op 7 cm
 • Mat voorzijde + binnenzijde mini kaart: Blushing Bride Cardstock – 6,5 x 6, 5 cm twee maal
 • Mat voorzijde mini kaart – Hand-Penned Designpapier – 6,2 x 6,2 cm
 • Mat binnenzijde mini kaart: Basic White Cardstock – 6,2 x 6,2 cm

Gratis Video Tutorial: Hand-Penned Fancy Fold

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video, de gebruikte materialen en de afmetingen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van dit project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.