Jan – Jun Mini Catalogus Bloghop

Samen met een aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Mini Catalogus Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. In deze bloghop laten we producten zien uit de nieuwe Mini Catalogus, die 4 januari van start gegaan is. Ik koos een aantal producten uit de Heart & Home productselectie.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Heart & Home Condoleance Kaart

De Heart & Home productselectie is een zeer uitgebreide selectie van maar liefst twee stempel/stansbundels, Memories & More kaarten en notecards, een embossing folder, doilies, etc. etc. Met het Heart & Home designpapier maakte ik ook al deze kaart.

Als basis voor deze Heart & Home kaart gebruikte ik neutrale en lichte kleuren. De basiskaart en de embosste mat – met de Hive 3D embossing folder – zijn van Sahara Sand Cardstock. Daarop zit een mat van Heart & Home Designpapier, rondom deze mat heb ik wat Pale Papaya & White Woven Ribbon gevouwen en dit heb ik vast gemaakt met Linen Thread.

Onder en op het Tasteful Labels Dies tekstlabel, de tekst is trouwens afkomstig uit de Sale-A-Bration Speciale Momenten stempelset, heb ik wat kleine takjes en bloemen gerangschikt. Deze zijn gestanst met de Flowers Of Home Dies. Een aantal Genial Gems maken het kaartje af.

Gratis Kaarttutorial

Wil je zien hoe ik deze kaart stap-voor-stap heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis foto tutorial door op de onderstaande knop te klikken.

Meer Mini Catalogus inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer inspiratie. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het blog van de designer waar je meer informatie kunt vinden over het project.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Genial Gems
[155500]
€ 9,75
Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00