*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Pittige Pretty Peacock

Het midden van de In Colors Sneak Peek week brengt ons bij het pittige Pretty Peacock. De naam zegt het al, een mooi pauw blauw/groen. Echt een rijke volle kleur.

Die rijke kleur komt zeer tot z’n recht in het Woven Threads designer series papier. Dit papier met tapijt designs herbergt alle 5 de nieuwe In Colors, je kunt dus zeggen dat er dit jaar gewoon 2 soorten In Color designer series papier zijn!

Woven Threads DSP, Woven Threads Sequin Assortment, Verdant Garden, Good Morning Magnolia, Blender Pen, Petal Pink Stampin’ Blends Combo Pack

De ranken uit de Verdant Garden stempelset heb ik met Pretty Peacock gestempeld, evenals de bloemknoppen. Deze heb ik vervolgens ingekleurd met de Blender Pen en het Petal Pink Stampin’ Blends Combo Pack. Daarna heb ik beide afbeeldingen uitgeknipt.

De tekst, gestempeld met Pretty Peacock op Petal Pink cardstock, is afkomstig uit de Good Morning Magnolia stempelset. Twee clusters van Pretty Peacock Woven Thread Sequins maken de kaart af.

Hier zie je duidelijk de tapijt structuur van het Woven Threads DSP en de delicate afbeeldingen van de Verdant Garden stempelset.

En die kleurencombinatie van Whisper White, Petal Pink en Pretty Peacock ga ik zeker nogmaals gebruiken, want ik vind ‘m prachtig (al zeg ik het zelf, haha).

  • Basiskaart: Pretty Peacock cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Woven Threads DSP – 10 x 14 cm
  • Restjes Whisper White en Petal Pink cardstock voor stempelafbeeldingen en tekst
  • Inkt: Pretty Peacock Stampin’ Pad, Blender Pen en Petal Pink Stampin’ Blends Combo Pack
  • Stempelsets: Verdant Garden en Good Morning Magnolia
  • Embellishments: Woven Threads Sequin Assortment

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

IN COLORS 2019-2021 CLUB

Ben je ook een fan van de nieuwe In Colors van Stampin’ Up!? Maar wil je niet alles in een keer aanschaffen? Dan is de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club misschien iets voor jou!

Lees alles over de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club door op deze afbeelding te klikken!

Als deelnemer aan de Mrs. Brightside In Colors 2019 – 2021 Club ontvang je over een periode van 5 maanden de hele In Colors 2019 – 2021 collectie! Van inkt, refill, Stampin’ Blends en marker tot lint, embellishments en cardstock.

Er is een light versie (€ 25 per maand, incl. verzendkosten) en een all-inclusive versie (€ 50 per maand, incl. verzendkosten) beschikbaar, klik hier voor alle informatie en/of om je in te schrijven.

Morgen krijg je een Sneak Peek met Terracotta Tile te zien, dus vergeet niet even langs te komen 🙂

Lieve groeten,

Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blender Pens
[102845]
€ 14,50