*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Prachtig Purple Posy

Welkom bij de tweede dag van de In Colors Sneak Peek week… Vandaag wil ik je voorstellen aan Purple Posy. Een prachtige zachte lila tint.

Voor mijn kaart heb ik een van mijn favoriete bundels uit de nieuwe jaarcatalogus – die 3 juni van start gaat!! – gebruikt: A Little Lace. Deze bundel combineert een hele gave stans met een zeer veelzijdige stempelset vol mooie teksten en afbeeldingen.

Purple Posy cardstock, A Little Lace bundel, Clear Faceted Gems, Gorgeous Grape Classic Stampin’ Pad en White Heat Embossing

Zie je die mooie Purple Posy achtergrond? Die is dus gestanst met de Stitched Lace stans, echt om van te watertanden, het is gewoon net echte broderie kant.

De bloemenafbeelding uit de set heb ik met Gorgeous Grape gestempeld en daarna uitgeknipt. De Clear Faceted Gems voegen de nodige bling-bling toe.

Detail foto: A Little Lace bundel met Purple Posy
  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange zijde 10,5 cm
  • Mat: Purple Posy cardstock – 9,5 x 13,5 cm gestanst met de Stitched Lace die
  • Restjes Whisper White en Basic Black cardstock voor stempelafbeelding en tekst
  • Stempelset: A Little Lace
  • Embellishments: Clear Faceted Gems
  • Inkt: Gorgeous Grape, Versamark en White Stampin’ Emboss Powder
  • Overig: Stitched Lace Dies

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

IN COLORS 2019-2021 CLUB

Lees alles over de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club door op deze afbeelding te klikken!

Zoals ik gisteren al schreef. Dit jaar is er weer een Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club! Deze club is speciaal voor fans van de nieuwe In Colors van Stampin’ Up! die niet alles in een keer willen bestellen.

Je ontvangt als deelnemer aan de Mrs. Brightside In Colors 2019 – 2021 Club over een periode van 5 maanden de hele In Colors 2019 – 2021 collectie! Van inkt, refill, Stampin’ Blends en marker tot lint, embellishments en cardstock.

Er is een light versie (€ 25 per maand, incl. verzendkosten) en een all-inclusive versie (€ 50 per maand, incl. verzendkosten) beschikbaar, klik hier voor alle informatie en/of om je in te schrijven.

Pretty Peacock is de derde kleur die ik je deze week laat zien. Dus kom zeker even langs om een kijkje te nemen.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00