*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Romantisch Rococo Rose

Je hebt ze waarschijnlijk al voorbij zien komen. De nieuwe In Colors van Stampin’ Up! Vijf prachtige kleuren die twee jaar lang onze kleurcollectie versterken. Deze week wordt een zogenaamde In Colors Sneak Peek week, waarbij ik van maandag t/m vrijdag iedere dag een van deze kleuren in de spotlight zet.

Tevens zie je elke dag een nieuwe stempelset of bundel voorbij komen, dus… wat wil je nog meer 🙂

We starten deze week met het romantische Rococo Rose. Een mooie diepe oudroze kleur.

Bloom & Grow Bundel, Tin Tile Embossing Folder, 6″ x 6″ In Colors 2019-2021 DSP, en In Color Faceted Dots

Deze kaart is gemaakt met de mooie Bloom & Grow bundel. Denk hierbij aan prachtige bloemafbeeldingen, grote teksten en bijpassende stansen. Perfect om in te kleuren, wat ik in dit geval gedaan heb met de Blender Pen en de Rococo Rose Stampin’ Pad.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat 1: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm
  • Mat 2: Rococo Rose In Color DSP – 8 x 12 cm
  • Mat 3: Whisper White cardstock – 7,5 x 11,5 cm, embossed met Tin Tile embossing folder en geschulpte randen met Budding Blooms dies
  • Restjes cardstock voor bloemafbeeldingen en tekst.
  • Stempelset: Bloom & Grow
  • Inkt: Rococo Rose en Memento Tuxedo Black
  • Embellishments: In Color Faceted Gems
  • Diverse: Budding Blooms dies, Classic Label punch en Tin Tile embossing folder.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

IN COLORS 2019-2021 CLUB

Lees alles over de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club door op deze afbeelding te klikken!

Tevens wil ik je deze week herinneren aan mijn Mrs. Brightside In Colors Club! Deze club is speciaal voor fans van de nieuwe In Colors van Stampin’ Up! die niet alles in een keer willen bestellen.

Je ontvangt als deelnemer aan de Mrs. Brightside In Colors 2019 – 2021 Club over een periode van 5 maanden de hele In Colors 2019 – 2021 collectie! Van inkt, refill, Stampin’ Blends en marker tot lint, embellishments en cardstock.

Er is een light versie (€ 25 per maand, incl. verzendkosten) en een all-inclusive versie (€ 50 per maand, incl. verzendkosten) beschikbaar, klik hier voor alle informatie en/of om je in te schrijven. Je hebt t/m 31 mei ’19 om jezelf aan te melden 🙂 Heb je vragen? Stuur mij dan een mail 🙂

Morgen laat ik jullie een project met het prachtige Purple Posy zien, kom je even langs?

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00