*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Tomeloos Terracotta Tile

De hele week staan de nieuwe In Colors in het zonnetje op mijn blog. Vandaag is het de beurt aan Terracotta Tile. De naam zegt het al, een prachtige roodbruine Terracotta kleur.

Bij mijn kaart van vandaag heb ik deze mooie nieuwe kleur gecombineerd met Very Vanilla en Crumb Cake cardstock.

Terracotta Tile cardstock & inkt, Butterfly Wishes stempelset, Subtle embossing folder, Basic Pearls, Crumb Cake cardstock en Early Espresso Classic Stampin’ Pad

De mooie Distinktive afbeeldingen van de nieuwe Butterfly Wishes stempelset komen prachtig uit in Terracotta Tile. De afbeeldingen hebben al een zachte uitstraling van zichzelf, maar krijgen een nog zachter effect door de mat na het stempelen te embossen met de Subtle Embossing Folder.

  • Basiskaart: Terracotta Tile cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen lange zijde op 14,5 cm – Bestempelen met Terracotta Tile Stampin’ Ink en de bloemenstempel
  • Mat: Crumb Cake cardstock – 9,5 x 13,5 cm, rand distressen met schaarhoesje
  • Mat: Very Vanilla cardstock – 9 x 13 cm, embossen met Subtle embossing folder en distressen rand na het stempelen
  • Restje Very Vanilla cardstock voor bloem
  • Stempelset: Butterfly Wishes
  • Inkt: Terracotta Tile en Early Espresso (voor tekst)
  • Embellishments: Pearl Basic Jewels
  • Diversen: Subtle Embossing Folder

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

In Colors 2019-2021 Club


Lees alles over de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club door op deze afbeelding te klikken!

Je hebt nog 2 dagen om je in te schrijven voor de Mrs. Brightside In Colors 2019-2021 Club! Deze club is speciaal voor fans van de nieuwe In Colors van Stampin’ Up! die niet alles in een keer willen bestellen.

Met de Mrs. Brightside In Colors 2019 – 2021 Club ontvang je over een periode van 5 maanden de hele In Colors 2019 – 2021 collectie! Van inkt, refill, Stampin’ Blends en marker tot lint, embellishments en cardstock.

Er is een light versie (€ 25 per maand, incl. verzendkosten) en een all-inclusive versie (€ 50 per maand, incl. verzendkosten) beschikbaar, klik hier voor alle informatie en/of om je in te schrijven.

Morgen toon ik je een project met de laatste nieuwe In Color: Seaside Spray. Kom je dan ook weer een kijkje nemen?

Lieve groeten,

Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00