Creatief Live 04/01/21: Interlocking Gatefold

Vanaf maandag, 4 januari ’21, ben ik van start gegaan met een Fun Fold uitdaging tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum en de eerste Fun Fold was de Interlocking Gatefold! Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live ‘Fun Fold Maandag’ niet kunnen zien, vandaar dat ik mijn Creatief Live Registraties ook deel via YouTube!

Gedurende de uitzending heb ik mijn Interlocking Gatefold gemaakt met producten uit de Fine Art Floral product selectie uit de nieuwe Stampin’ Up! Januari-Juni Mini Catalogus.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Art Gallery Interlocking Gatefold

De Interlocking Gatefold die ik tijdens mijn Creatief Live maakte, stond al enige tijd op mijn ‘to do’ lijstje. Ik vond deze kaart op de website van Stamp Art Connection en heb ‘m van inches ‘omgebouwd’ naar een kaart in centimeters. Zo op het eerste gezicht ziet de kaart er normaal uit, maar wanneer je de kaart open vouwt komt de speciale vouw tevoorschijn.

Voorzijde Interlocking Gatefold

Het is de perfecte kaart om niet alleen een stempelset in het zonnetje te zetten, maar ook een prachtig designpapier. In dit geval heb ik voor de voorzijde van de kaart gebruik gemaakt van de prachtige Art Gallery Stempelset met de bijpassende Floral Gallery Dies en de gave Painted Texture 3D Embossing Folder. De achtergrond heb ik gekleurd met Pool Party Classic Inkt en de nieuwe Blending Brushes. De kleuren van de bloemen heb ik gebaseerd op de kleuren van het designpapier, zie de lijst onderaan dit bericht voor alle gebruikte materialen.

De binnenzijde toont het Fine Art Floral Designpapier in zijn volle glorie. Omdat er op de voorzijde en aan de binnenkant geen ruimte is om je boodschap te schrijven heb ik op de achterzijde een paneel toegevoegd, je ziet dit duidelijk in de video.

Open gevouwen Interlocking Gatefold

Afmetingen

  • Basiskaart: (1x) 14,5 x 30 cm, rillen aan de lange kant op 5 – 10 – 20 – 25 cm
  • Mat gekleurd cardstock: 10 x 14,5 cm
  • Mat wit/ivoor cardstock: 9 x 13,5 cm
  • Designpapier panelen: (4x) 4,5 x 14 cm en (1x) 9,5 x 14 cm – Bekijk de video om te zien hoe je dit snijd!
  • Paneel achterzijde: 9,5 x 14 cm
De ‘Happy Birthday’ versie maakte ik tijdens de Creatief Live, bekijk de video om deze kaart compleet te zien.

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. In de video benoem ik alle gebruikte materialen en leg ik stap-voor-stap uit hoe je deze gave Interlocking Gatefold kaart maakt.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.