Feel Good Stampin’ thema: Kerst In Augustus

Deze maand staat het thema Kerst In Augustus centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project waarin dit thema verwerkt is. Ik ging aan de slag met een groot deel van de Painted Christmas Productselectie uit de nieuwe Stampin’ Up! Mini Catalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Kerst In Augustus Fun Fold

Voor mijn Kerst In Augustus project ben ik dus aan de slag gegaan met die prachtige Painted Christmas Productcollectie. Het Painted Christmas Designpapier heeft echt mijn hart gestolen, met die frisse combinatie van rood, groen en wit. Ook de Nederlandse stempelset Fantastische Feestdagen wilde ik een hoofdrol geven vanwege de geweldige teksten – klik hier om alle Nederlandse stempelset die Stampin’ Up! op dit moment beschikbaar heeft te bekijken – en natuurlijk de Christmas Season stempelset die perfect past bij het mooie designpapier.

Deze kaart is geïnspireerd door Stempel Doch Mal uit Duitsland, neem maar eens een kijkje op haar blog voor super projecten en tutorials.

De kaart bestaat uit een basiskaart waarin je een mooie boodschap kunt schrijven, maar erop zit ook een vouwkaart, waarin je een geheime boodschap kunt schrijven of zelfs fotootjes kunt plakken.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Hier zie je de opengevouwen Fold Kaart met het paneel waarop een geheime boodschap te schrijven is.
In de basiskaart is er ook nog ruimschoots de ruimte voor een mooie kerstboodschap.
  • Basiskaart: 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Fold Kaart: 12,5 x 27 cm, rillen lange kant op 8,5 – 17 – 23 cm
  • Matten: (2x) 10 x 14 cm – eenmaal cardstock en eenmaal designpapier
  • Matten: (3x) 8 x 12 cm – eenmaal cardstock en tweemaal designpapier
  • Matten: (2x) 5,5 x 12 cm – beide designpapier
  • Matten: (2x) 3,5 x 12 cm – beide designpapier

Gratis Video Tutorial: Kerst In Augustus Fun Fold

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video, de gebruikte materialen en de afmetingen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van dit project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bekijk hier de bestelvoordelen van Mrs. Brightside!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.