*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-A-Bration Countdown: Dag 2

Vandaag is de Little Ladybug Host stempelset het middelpunt van mijn Sale-A-Bration Countdown project. Tijdens de Mrs. Brightside Sale-A-Bration Countdown tel ik namelijk af naar de officiële startdatum van 3 januari 2020. Iedere dag plaats ik een nieuw project met instructievideo en vandaag is het tijd voor project 2. Klik hier om naar het project van gisteren te gaan.

Vandaag draait het dus om de Little Ladybug stempelset. Deze stempelset is als hostess stempelset te verkrijgen bij een bestelling van € 375 of meer.

Het is een heel bedrag, maar vergeet niet dat je bij een bestelling van dit bedrag niet alleen de Little Ladybug stempelset ontvangt, maar ook de mogelijkheid om bijv. zes € 60 items, drie € 120 items of een combinatie hiervan uit de Sale-A-Bration folder te kiezen.

Last but not least, je hebt bij een dergelijke bestelling ook nog 12% Stampin’ Rewards, dat is € 45!!, waarvoor je gratis producten uit de Stampin’ Up! jaar- en mini catalogus kunt uitkiezen.

Little Ladybug Narrow Notecard

De Little Ladybug stempelset bevat diverse afbeeldingen van lieveheersbeestjes, een prachtige bloem en leuke teksten. Die beestjes zijn gewoon te cute. Bij zo’n schattige afbeelding hoort een schattig kaartje.

In plaats van een reguliere maat kaart heb ik dus gekozen voor een Whisper White Cardstock Narrow Notecard (afmeting: 10,5 x 13 cm, rillen lange kant op 6,5 cm).

Je ziet het waarschijnlijk al. Ik heb bij dit leuke kleine kaartje nog meer nieuwe producten uit de 2020 Mini Catalogus én Sale-A-Bration folder gebruikt.

De mat (6 x 10 cm) is het Golden Honey Designer Series Paper, een € 60 Sale-A-Bration item. Het label is gestanst met de Stitched So Sweetly Dies en een aantal zwarte Peaceful Poppies Sequins.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Little Ladybug Instructie Video

Zoals beloofd bevat ieder Sale-A-Bration Countdown project een instructie video. In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe het project gemaakt wordt.

Bestelling plaatsen?

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit Sale-A-Bration Countdown project.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag. Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl met daarin je verlanglijstje (naam product, artikelnummer en aantal) en NAW-gegevens. En vergeet niet je keuze van een Sale-A-Bration product aan te geven wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst vanaf 3 januari aanstaande.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00