Een hartelijk welkom voor de nieuwe Nederlandse Stempelsets!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. In het ’21-’22 jaarassortiment zijn namelijk maar liefst 13 Nederlandse stempelsets opgenomen, hoera!

Hieronder stel ik de nieuwste vier aan je voor! Wil je ook alle andere stempelsets uit de collectie bekijken? Klik dan hier!

Nieuwe Stempelset Galerie

Hieronder laat ik de vier nieuwe Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

Met een knipoog

Hartstikke leuke, maar ietwat ongebruikelijke teksten met leuke woordspelingen en afwisselende lettertypen. Super om te gebruiken voor al die grappige verjaardagskaarten en andere kaarten die wel wat humor kunnen gebruiken.

Samen sterk

De stempelset Samen Sterk bevat verschillende liefdevolle en bemoedigende boodschappen die het perfecte formaat hebben voor kaarten en labels. Deze boodschappen passen dankzij hun ontwerp haast overal bij en stralen echt iets stijlvols uit. 

Plantenpost

Wens je vrienden of vriendinnen veel geluk op hun nieuwe stekje met de stempelset Plantenpost. Naast weelderige planten bevat deze stempelset dank- en gelukswensen die nooit verwelken 🙂 Met de bijpassende Perfecte Planten Stansen verkrijgbaar in een bundel met 10% korting.

Vrolijke Viooltjes

Geef je projecten een fleurige uitstraling met de stempelset Vrolijke viooltjes. Met zoveel groeten en stempels om uit te kiezen zul je deze set keer op keer gebruiken. Dit is een stempelset voor Two-Step Stampin’. Je kunt twee of meer afbeeldingen in laagjes aanbrengen zodat er een eindresultaat ontstaat met meer textuur en diepte in de gewenste kleuren.

Bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en tutorial bundels, zoals de Stamping Society tutorial bundel. Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.