Night Before Christmas

Hallo, hallo, hallo! Welkom bij de maandelijkse Stamping Sunday Bloghop. Deze maand staat de prachtige Night Before Christmas Product Suite uit de najaarscatalogus van Stampin’ Up! centraal.

Je hebt het papier en de stempelset al eens eerder op dit blog voorbij zien komen (zie hier) en vandaag ga ik je leuke kaarten met de Memories & More Cardpack, Cards + Envelopes én het DSP uit deze product suite laten zien.

Snelle kerstkaarten

Wil je snel prachtige kerstkaarten maken, dan is het Memories & More Cardpack in combinatie met de bijpassende Cards & Envelopes een echte aanrader. Combineer je die twee ook nog eens met het Cherry Cobbler Diagonal Stripe Ribbon en het prachtige DSP dan ben je helemaal voorzien om een stapel snelle kerstkaarten te maken 🙂

Kerstkaarten close-up

Een tiental kaarten in een hand-om-draai gemaakt. Hoe fijn is dat? Hieronder zie je de kaarten nog wat duidelijker.

Bij de onderstaande kaarten heb ik buiten de Memories & More kaarten ook het Night Before Christmas DSP gebruikt. De pakjes bij de bovenste kaart zijn uit dit papier geknipt. Bij de andere twee kaarten is het als achtergrond gebruikt. De leuke stickers uit het Memories & More Cardpack maken het geheel af.

Bij onderstaande kaarten spelen de grote Memories & More kaarten een hoofdrol. Hier en daar aangevuld met het mooie lint en wat uitgeknipte dessins van het DSP.

Ook bij dit kwartet spelen de Memories & More kaarten de hoofdrol, een combinatie van groot en klein met de leuke stickers uit de Cardpack. Die leuke kerstmutsjes bij de HoHoHo kaart zijn trouwens uit het designer series papier geknipt.

Meer Inspiratie…

Ook de andere Stamping Sunday Design Teamleden laten projecten met deze mooie product suite zien. Wil je deze bekijken? Klik dan snel op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk).

Heel veel plezier nog en tot snel!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00