Feel Good Stampin’ Video Hop: Sweet Suite

Iedere derde donderdag van de maand is het tijd voor de Feel Good Stampin’ Video Hop. We hoppen met een groep Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators rondom een specifiek thema. Dit keer is dat het thema Sweet Suite. Ofwel onze (huidige) favoriete product suite en ik maakte deze eenvoudige fun fold met de Poetic Expressions Product Suite van Stampin’ Up! Hierboven zie een voorproefje van deze suite in de Mini Catalogus.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Poetic Expressions Flap Kaart

Dat de Poetic Expressions Product Suite een van mijn favorieten is, kan je niet zijn ontgaan als je mijn social media of dit blog volgt. Ik heb er namelijk al aardig wat projecten mee gemaakt. Zie hier en hier. Binnenkort toon ik er nog een bij mijn maandelijkse Spotlight Suite blogbericht.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) van Moody Mauve Cardstock is aangepast naar een zogenaamde Flap Kaart. Een zeer eenvoudige fun fold met een leuk effect. Het prachtige Poetic Expressions Designpapier komt bij deze fun fold goed tot zijn recht. 

Met het Thoughtful Expressions Productpakket maakte ik het uitbundige cluster waarmee de flap de kaart dichthoudt. Hiervoor gebruikte ik de kleuren uit het Designpapier: Bubble Bath, Moody Mauve en Wild Wheat Cardstock.

Natuurlijk heb ik ook de binnenkant van de kaart bestempeld met een mooie afbeelding en tekst.

Om de prachtige Poetic Expressions Product Suite nog meer in de spotlight te zetten heb ik ook een andere variant van de flap kaart. Eentje met meer mannelijke kleuren, zoals Boho Blue, Lost Lagoon en Mossy Meadow. Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de rechthoekige labelstansen de Thoughtful Expressions Dies. 

Een zelfde kaart maar met een hele andere uitstraling!

Gratis Video Tutorial

Wil je zien hoe ik dit project stap-voor-stap maak? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk de video. Je kunt dan ook door ‘hoppen’ naar de overige projecten van deze videohop.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.