Mini Catalogus Favoriet – Seasons of Fun

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Mini Catalogus Favorieten. De design teamleden maken een project met een of meerdere van hun Stampin’ Up! Mini Catalogus Favorieten. Ik ging aan de slag met de gave Seasons of Fun Host Stempelset.

Je kunt deze stempelset uitkiezen met je Stampin’ Rewards, welke je kunt verdienen door een bestelling van € 200 of meer te bestellen. Je ontvangt dan 10% Stampin’ Rewards die je mag gebruiken om producten uit de lopende catalogi te kiezen, waaronder dus de exclusieve Host producten uit de jaar- en mini catalogus.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Seasons Of Fun Fancy Fold

Met deze super cute Seasons Of Fun stempelset maakte ik een makkelijke Fancy Fold in herfsttinten. Het Blackberry Beauty Specialty Designpapier vormde hiervoor de achtergrond. Wist je trouwens dat ik een gave online workshop aanbiedt met dit papier op 25 september aanstaande? Klik hier voor meer informatie.

De basiskaart is van Cinnamon Cider Cardstock. Hier heb ik een Blackberry Beauty Specialty Designpapier mat op geplakt. Aan de binnenzijde van de kaart zie je de Very Vanilla Cardstock mat, waarop de leuke kleine blaadjes gestempeld heb met Early Espresso Stampin’ Inkt.

De afbeelding heb ik op een Very Vanilla Cardstock cirkel – gestanst met de Layering Circles Dies – en ingekleurd met diverse Stampin’ Blends. Daarna is deze op de Cinnamon Cider Cardstock cirkel geplakt. Ook is er nog wat bling aan de kaart toegevoegd in de vorm van Pumpkin Pie Holiday Rhinestone Jewels.

De tekst is heat embossed met Gold Stampin’ Emboss Powder op Early Espresso Cardstock. Rondom de ‘flap’ zit een stuk Gold Shimmer Ribbon gestrikt voor een extra luxueuze uitstraling.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart stap-voor-stap heb gemaakt? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal door op de onderstaande afbeelding te klikken,.

  • Basiskaart: 10,5 x 29 cm, aan lange kant een strook van 4 x 10,5 cm afsnijden en daarna rillen aan lange kant op 10,5 cm (zie video voor uitleg)
  • Mat: 10 x 14 cm – Cardstock
  • Mat: 10 x 10 cm – Designpapier
  • Die-Cuts – In dit geval gestanst met Layering Circles Dies

Meer projecten met onze Mini Catalogus Favorieten

Ik ben erg blij met dit schattige kaartje en ik hoop je geïnspireerd te hebben. Ben je net als ik ook benieuwd naar de projecten van de andere bloghop deelnemers? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Bekijk hier de bestelvoordelen van Mrs. Brightside!
Meld je aan voor 27 augustus om deel te nemen aan deze te gekke workshop! Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.