Thema: Fun Fold

Welkom bij de Creating Kindness Blog- en Video Hop! Deze maand hoppen we met het thema: Fun Fold. Een Fun Fold is letterlijk een ‘Leuke Vouw’, dus het gaat om een project wat op een andere dan anders manier gevouwen is. In het papercraft wereldje gaat het bij een Fun Fold vaak over een kaart, maar vandaag heb ik een kleine verpakking met een ‘leuke vouw’ voor jullie 🙂

Ook onze gast designer, Sue Plote van This Pink Rooster, is aan de slag gegaan met dit thema. Ik ben zeer benieuwd wat zij gemaakt heeft.

Christmas Time Is Here Snoeptasje

Ik ben ook deze keer (zie ook hier en hier) weer aan de slag gegaan met de prachtige exclusieve Christmas Time Is Here product suite. Deze mooie suite is alleen in november 2019 verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Lees er hier meer over.

Mijn Fun Fold is dus geen kaart maar een leuk snoeptasje, hoewel je er natuurlijk ook iets anders in kunt stoppen. Dit project heb ik geïnspireerd op een project van Little Lizzy’s Crafts, helaas kan ik het originele project niet meer zo snel vinden op haar blog, dus vandaar de link naar de home page.

Met dit leuke project komt het prachtige Christmas Time Is Here Specialty Designer Series Papier mooi tot z’n recht. Ook heb ik de Rose Dies gebruikt voor de sluiting en het elegante randje, het Gold Shimmer Ribbon voor de hengsels van het snoeptasje en een Gold Glitter Enamel Dot als decoratie.

Van de zijkant ziet het snoeptasje er zo uit. Er is genoeg ruimte voor twee van die ronde Lindt chocolade bonbons.

 • Basis snoeptasje: Christmas Time Is Here Specialty DSP 20 x 14,5 cm. Lange kant rillen aan beide zijden op 8 cm en korte kant rillen aan beide zijden op 3,5 cm.
 • Strook voor rand snoeptasje: Christmas Time Is Here Specialty DSP 1,5 x 30,5 cm.
 • Restje: Mossy Meadow cardstock voor klein label (Rose Dies) en Gold Glimmer Paper voor ‘kant’ die cuts (Rose Dies)

Video Tutorial

Ook deze maand heb ik een video tutorial opgenomen waarin ik laat zien hoe dit snoeptasje, stap-voor-stap, gemaakt is. Inclusief een megablooper, haha…. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om de video te bekijken.

Je vindt in de description box van de video een link naar de volgende video van deze Creating Kindness Blog & Video Hop, dus vergeet niet daar op te klikken om ook de video’s van de anderen te zien.

Tijd om door te hoppen

Hartelijk bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Ik waardeer het zeer. Het is nu tijd om door te hoppen naar het volgende blog. Ik weet zeker dat Charlet weer een prachtig project heeft gemaakt. Klik gewoon op de onderstaande knop en het wonder dat internet heet transporteert je naar het volgende blog 🙂

Klik op de afbeelding om naar het volgende blog te gaan.

Lieve groeten en tot snel,

Bloghop deelnemers

 1. Sue Plote – Guest Designer – USA
 2. Tanya Boser – USA
 3. Marcy Denning – Canada
 4. Paula Dobson – New Zealand
 5. Lou Kitzelman – Australia
 6. Jenny Hall – USA
 7. Jay Soriano – UK
 8. Cheryll Miller – Australia
 9. Danielle Bennenk – Netherlands
 10. Charlet Mallett – USA
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50