Thema: New Beginnings

Het thema is New Beginnings en ik vind dat de Springtime Joy stempelset hier perfect bij past. Leuke kleine beestjes en teksten die de lente verwelkomen… En met dit koude sombere weer verlang ik enorm naar de lente, dus op naar New Beginnings. Deze gave stempelset is te bestellen bij mij en staat in de januari-juni Stampin’ Up! Mini Catalogus.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Springtime Joy Fun Fold Kaart

Op Pinterest zag ik een pop-up kaart voorbij komen van Lisa Curcio met allerlei hartjes, maar ik zag meteen mogelijkheden voor de Springtime Joy stempelset met een beetje hulp van de Special Day Dies en het Oh So Ombre Designpapier dat gratis uit te zoeken is uit de Sale-A-Bration folder bij een bestelling van €60 of meer.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Aan de voorzijde ziet het kaartje er heel normaal uit. Het prachtige Oh So Ombre designpapier, een mooi label van Basic White Cardstock gestanst met de Hippo & Friends Dies en natuurlijk dat schattige lammetje uit de Springtime Joy stempelset.

Het lammetje en het vlindertje heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends, de gebruikte kleuren vind je helemaal onderaan dit bericht.

Springtime Joy Pop Up!

Wanneer je de kaart opent wordt het pop-up gedeelte zichtbaar. Als achtergrond heb ik een stuk van het Oh So Ombre Bermuda Bay designpapier gebruikt. Het kleine haasje zit al te wachten met het paasmandje en een kleine vlinder vliegt voorbij. Ook hier heb ik de afbeeldingen ingekleurd met de Stampin’ Blends.

Het gras, de bloemetjes en de gespreksbubbel heb ik gestanst met de Special Day Dies, die stansen passen hier dus echt super bij!!

Het leuke aan deze kaart is dat hij dus echt zelfstandig rechtop blijft staan, hierdoor kan de ontvanger het lieve tafereel en de geschreven boodschap keer op keer weer zien en lezen.

Ook het berichtgedeelte heb ik versierd met het gestanste gras, Granny Apple Green en Garden Green Cardstock, en het lieve kleine kuikentje uit de Springtime Joy stempelset.

Creatief Live: Fun Fold Maandag!

Aanstaande maandag, 1 februari ’21, laat ik zien hoe je deze kaart maakt tijdens mijn Creatief Live op het Mrs. Brightside Craft Forum. Kun je live meekijken, dan zou ik dat heel leuk vinden 🙂 Later plaats ik de video registratie ook op mijn YouTube kanaal, dus je kunt ‘m dan ook bekijken.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.