Thema: In Colors met Stitched Greenery Die

Het thema is deze maand In Colors, ofwel projecten met een of meerdere van de In Colors uit het Stampin’ Up! assortiment, en ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe Stitched Greenery Die en drie van de In Colors uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus. Erbij gebruikte ik ook twee van mijn andere mijn favorieten, de In Bloom stempelset met bijpassende Pierced Blooms Dies (klik hier voor nog een voorbeeld met deze set).

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Stitched Greenery geschenkduo

Zoals gezegd heb ik als uitgangspunt voor deze projecten een aantal In Colors gebruikt: Pale Papaya, Fresh Freesia en Polished Pink. Deze kleuren passen perfect bij elkaar vind ik. Maar als het focuspunt heb ik de Stitched Greenery Die gebruikt, die mooie stikmotieven maken ieder project mooi 🙂

Ik maakte een Clean kaart met een bijpassende chocolade verpakking.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Clean Kaart

Op mijn basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock welke ik dus een gestikt motief heb gegeven met de Stitched Greenery Die.

Uit het midden van de mat heb ik het label uit de Pierced Blooms Dies gestanst en in die opening is de tekst gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Ink. Deze tekst komt trouwens uit de In Bloom stempelset.

Een aantal gestanste bloemetjes in de drie In Colors met daarop een mini Loose Flower Flourishes maken deze clean kaart af.

In Colors Chocolade Verpakking

Bij de kaart maakte ik een Rittersport Chocoladeverpakking met Basic White Thick Cardstock. De bovenzijde van de verpakking heb ik versierd met stroken In Colors Cardstock en hierop heb ik vervolgens een Stitched Rectangle van Basic Gray Cardstock geplakt met daarop het gestanste label, met het Stitched Greenery motief, dat ik over had van de kaart.

De tekst heb ik wit heat-embossed op Basic Gray Cardstock en uitgeknipt. Ook hier maken een paar gestanste bloemetjes en loose flower flourishes de verpakking af.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie met de In Colors kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.