*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Share It Sunday Bloghop

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Share It Sunday Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Deze bloghop heeft geen speciaal thema, we delen gewoon waar we zin in hebben 🙂 Iedereen maakt bij zijn/haar project wel gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Share It Sunday: In Bloom kaart!

Voor deze Share It Sunday bloghop heb ik een kaart gemaakt met de gave In Bloom bundel uit de Januari – Juni Mini Catalogus van Stampin’ Up! Deze toffe bundel bestaat een uit de polymeer In Bloom Stempelset en de bijpassende, HELE GAVE, Pierced Blooms Dies. De supergave gestanste In Bloom bloemetjes heb ik bij dit project gecombineerd met een gesponst achtergrondje en het Dandy Laser-Cut Paper (zie hier meer projecten met dit Specialty Paper).

In Bloom met stippen!

Op de basiskaart van Smoky Slate Cardstock zit een mat in dezelfde kleur met daarop een stippen-achtergrond. Deze achtergrond heb ik op Basic White Cardstock gesponst met de Blending Brushes, de Basic Pattern Decorative Masks, Blushing Bride en Rococo Rose Classic Stampin’ Ink. Dit geeft echt een super leuk effect.

Vervolgens heb ik een die cut van het Dandy Laser-Cut Paper met Stampin’ Dimensionals op de achtergrond geplakt. Daarop vinden we de In Bloom bloemen gestanst met de Pierced Blooms Dies. Ik heb gebruik gemaakt van Basic White, Blushing Bride, Rococo Rose en Mint Macaron Cardstock. Een fris kleurenpalet.

De bloemetjes zijn versierd met wat Pearl Basic Jewels. In de cirkel heb ik de tekst uit de In Bloom Stempelset geplakt. Deze is gestempeld op Smoky Slate Cardstock met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt. Een Rococo Rose Butterfly Gem vliegt ook in de cirkel 🙂

Binnenzijde In Bloom kaart

Ook heb ik de binnenzijde van de kaart versierd. Een mat van Rococo Rose Cardstock en een van Basic White Cardstock. De laatste heb ik bestempeld met de In Bloom Stempelset en wederom dezelfde kleuren: Blushing Bride, Rococo Rose, Smoky Slate en Mint Macaron. Het maakt de kaart helemaal af.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan

Meer Share It Sunday inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Share It Sunday inspiratie met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (nr. 23 – Danielle Bennenk) klikt ga je naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.