*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Zomers met de Sweet Ice Cream Stempelset

Na die koude weken had ik behoefte aan zon! Gelukkig kwam die ook tevoorschijn en toen had ik meteen zin in een fris, fruitig én zomers kaartje met de Sweet Ice Cream Stempelset. Een superleuke stempelset met een bijpassende pons, die ik bij dit kaartje niet gebruikt heb, maar wel bij dit kaartje.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Makkelijk Sweet Ice Cream Kaartje

Het kaartje is echt zomers met dit zachte kleurenpalet. Met name de Flirty Flamingo en de So Saffron combinatie lijkt op mijn favoriete waterijsje: Het raketje 🙂

Stampin' Up! Kleur Inspiratie

www.mrsbrightside.nl

Op de voorzijde van de Basic White Cardstock basiskaart heb ik een So Saffron Cardstock mat geplakt met daarop een mat van Basic White Cardstock.

Hierop heb ik een achtergrondje gemaakt met de Light Pool Party Stampin’ Blends Marker en de spetters uit de Sweet Ice Cream Stempelset en Pool Party Classic Stampin’ Inkt. De tekst is gestempeld met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt net als het ijsstokje.

Het ijsje is gestempeld met Flirty Flamingo en So Saffron Classic Stampin’ Inkt en vervolgens uitgeknipt met Paper Snips. Een aantal Artistry Blooms Sequins maken het kaartje af.

Afmetingen

  • Basiskaart: Basic White Thick Cardstock 10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm
  • Mat: So Saffron Cardstock 9,5 x 13,5 cm
  • Mat: Basic White Cardstock 9,3 x 13,3 cm
  • Restje voor stempelafbeelding ijsje

Mrs. Brightside’s Snelle Kaartclip

Met dit kaartje wil ik ook meteen de Mrs. Brightside’s Snelle Kaartclip introduceren. Een korte versnelde video zonder uitleg waarin je wel stap-voor-stap ziet wat ik heb gedaan. Klik op de afbeelding om naar de kaartclip te gaan 🙂

Hopelijk vind je zo’n snelle kaart clip leuk, want ik wil ‘m vaker gaan gebruiken voor de wat eenvoudigere kaartjes 🙂

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.