Feel Good Stampin’ thema: Voor de liefste

Voor de liefste! Dat is het thema van de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken een project een van de liefste mensen in hun leven. Een partner, vriend/vriendin, familielid, noem maar op. Voor mijn project heb ik gekozen om te werken met de Sweet Ice Cream bundel uit de Mini Catalogus van Stampin’ Up!

Een hele leuke bundel met de Sweet Ice Cream stempelset en de bijpassende Ice Cream Builder Punch. Deze past perfect bij mijn liefste, hij houdt namelijk ontzettend veel van ijsjes, haha.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Voor de liefste.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Sweet Ice Cream Kaartje

Voor mijn Voor de liefste project heb ik gekozen voor een clean kaartje waarbij het ijshoorntje in de spotlight staat. De basis van het kaartje is in een aantal neutrale tinten: Basic White, Pool Party en Sahara Sand. Vervolgens spat het fel gekleurde Magenta Madness bolletje ijs echt van de kaart!

De basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 15,5 cm) van Sahara Sand Cardstock is aan de voorzijde embossed met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder. Daarop zit een Sahara Sand Cardstock mat (9 x 13 cm), die met Stampin’ Dimensionals is opgeplakt.

Het Basic White Cardstock matje (8,7 x 12,7 cm) heeft een achtergrondje gekregen met Pool Party Classic Stampin’ Ink en een Blending Brush. Over de geblende inkt heb ik meermaals de tekst ‘You’re so cool’ gestempeld met dezelfde inkt.

Vervolgens heb ik het Pool Party Sheer Ribbon, het ijsje – gestempeld met Sahara Sand en Magenta Madness Classic Stampin’ Ink – en de tekst, gestempeld met Early Espresso, op het achtergrondje geplakt. Een aantal In Colors Enamel Dots maken het kaartje af.

Bij het maken van de instructie video heb ik in plaats van het felle Magenta Madness gebruik gemaakt van de mooie kleur: Bumble Bee!

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van mijn Voor de liefste project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.