Focus thema: Christmas In July

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Christmas In July! Bij deze kerstprojecten gebruiken we Stampin’ Up! producten en ik ging aan de slag met de Tidings of Christmas Product Selectie. Je krijgt ook nog een leuke kant-en-klare verpakking te zien uit de jaarcatalogus 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Tidings of Christmas geschenksetje

Voor dit kerstthema ging ik aan de slag met de Tidings of Christmas Product Selectie uit de jaarcatalogus, een prachtige selectie van producten: Stempelset met bijpassende stansset, gaaf 6″ x 6″ designpapier en mooi Evening Evergreen lint.

Ik maakte een kleine kadoverpakking en een geschenkkaarthouder, die staan dan alvast klaar voor december 🙂

Tidings of Christmas Scalloped Kraft Treat Box

Ik zette eerst de Scalloped Kraft Treat Box in elkaar, daarna versierde ik de deksel met een aantal die cuts gemaakt met de Christmas Trimmings Dies en het prachtige Evening Evergreen 3/8″ (1 cm) Chevron Weave Ribbon. De grote ster en de kleine sterretjes stanste ik uit het Gold Metallic Specialty Paper en hierop plakte ik een aantal Cherry Cobbler Holiday Rhinestone Basic Jewels. De tekst uit de Tidings & Trimmings stempelset stempelde ik met Cherry Cobbler Classic Stampin’ Ink op Basic White Cardstock.

Tidings of Christmas Geschenkkaarthouder

Ik maakte een soort van mini envelopje met daarin een kaartje en ruimte om een geschenkkaart te stoppen. De basis is van Evening Evergreen Cardstock met daarop het prachtige Tidings of Christmas Designpapier.

Ik versierde de voorzijde met nog wat gestanste sterretjes en sloot het envelopje met het Evening Evergreen Open Weave Ribbon.

Geopend zie je een kaartje voor een boodschap van de schenker aan de ontvanger.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Christmas in July inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.