Favoriet van de maand met een twist…

In februari ben ik gestart met de Favoriet van de maand (zie hier) en in de maand maart geef ik er meteen een twist aan. Want het blijkt dat maar liefst twee Online Tutorial Bundels waar ik aan mee werk de gave Tijdloze Tulpen bundel centraal hebben gezet deze maand.

Dus… Wanneer je deze maand de Tijdloze Tulpen bundel bij mij aanschaft krijg je de twee tutorial bundels t.w.v. gratis toegestuurd! Hoe cool is dat?

Beide bundels zijn Engelstalig, maar de afmetingen worden in centimeters en inches gegeven én bij ieder project zit een duidelijke instructievideo die makkelijk te volgen is omdat alles stap-voor-stap wordt voorgedaan.

Stamping Society Tijdloze Tulpen Tutorial Bundel

De Stamping Society Online Video Tutorial Bundle is een maandelijkse bundel met 6 verschillende projecten gebaseerd op een bepaald product of een bepaalde product suite uit een van de lopende Stampin’ Up! catalogi.

De projecten zijn exclusief ontworpen door de design team leden voor deze Tutorial bundle. De projecten en beschrijvingen zijn dus nergens anders te vinden. Lees hier meer over deze bundel.

Deze bundel laat de favoriet van de maand: Tijdloze Tulpen heel goed voor de dag komen. Er zitten diverse techniek projecten in waardoor je jouw bundel meteen aan ‘t werk kunt zetten.

Stamping Sunday Tijdloze Tulpen Tutorial Bundel

Een aantal Creative Design Team leden van de Stamping Sunday Blog Hop, iedere 2e en 4e zondag van de maand, maken iedere maand een tutorial bundel en ik ben daar een van. 

Iedere maand zitten er verschillende projecten in de bundel waarbij we steeds uitgaan van een bepaald thema. Dit kan bijvoorbeeld een product, techniek o.i.d. zijn. Deze maand is dat dus de Tijdloze Tulpen bundel.

De projecten in deze bundel zijn exclusief ontworpen voor Stamping Sunday door de design team leden en de projecten en beschrijvingen zijn dus nergens anders te vinden. Lees meer hier.

Ook dit Design Team heeft een aantal prachtige projecten gemaakt met mijn Favoriet van de Maand. Echt, je wilt deze tutorials niet missen!

Heb je de Tijdloze Tulpen bundel al in je bezit?

Heb je de Tijdloze Tulpen bundel nu al in je bezit, maar wil je toch graag deze tutorial bundels toegestuurd krijgen? Plaats dan een bestelling van € 50 of meer bij mij in de maand maart. Of…. Je schaft alleen de bundels aan door mij een mail (danielle@mrsbrightside.nl) te sturen en aan te geven welke bundel(s) je wilt bestellen. Ter info: De Stamping Society bundel kost € 6,15 en de Stamping Sunday bundel € 8,00 en betaling gaat via een Tikkie.

Klik hier om nog wat meer inspiratie met deze gave Favoriet van de Maand te zien!

Hartelijk dank voor je bezoek en nog een hele fijne dag gewenst!