Memories & More Tropical Oasis

Hallo en welkom bij de Stempel, inkt & papier bloghop en vandaag hoppen wij met de verschillende Memories & More Card Packs die Stampin’ Up! aanbiedt en ik ben aan de slag gegaan met de gloednieuwe Tropical Oasis card pack.

Wat is Memories & More? Een snelle, makkelijke manier om jouw herinneringen te bewaren. Je vult zogenaamde pocket pages met jouw foto’s, leuke thema-kaartjes van Memories & More en schrijft je herinneringen ook nog eens op. Hier en daar gebruik je embellishments om het een en ander op te leuken (als dat überhaupt nodig is :)). Natuurlijk kun je de card pack ook voor ander soort projecten gebruiken.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van vier Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Janneke Dijkstra-De Jong, Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen bekijk dan deze video of ga naar deze pagina voor meer informatie.

Tropical Oasis Mini Album Kaart

Een kaart die al lange tijd op mijn inspiratielijstje stond is de Easy Gift Card Holder van de geweldige Patty Bennett. Alleen heb ik er geen geschenkkaarthouder van gemaakt, maar een soort van mini album kaart.

Tropical Oasis Memories & More Card Pack, Tropical Oasis Trinkets en Braided Burlap Trim

Afgelopen juli zijn we naar het strand geweest, hier op Schouwen-Duiveland, op een van die hele hete dagen. We zijn eigenlijk helemaal geen echte strandgangers, dus waren we er pas aan het eind van de middag. We hebben heerlijk gewandeld en daarna nog lekker genoten van een hapje en drankje bij een van die leuke strandtenten. Twee foto’s van die dag ga ik een plaatsje geven in deze Mini Album Kaart.

Op de voorzijde van de mini album kaart heb ik een zeer toepasselijk kaartje uit de Tropical Oasis Card Pack geplakt. Ook heb ik een handgeschreven label van Terracotta Tile cardstock toegevoegd met een stukje van het gave Braided Burlap Trim en een leuke Tropical Oasis Trinket.

Wanneer je de kaart openvouwt zie een paneel waar de foto op geplakt gaat worden en een paneel voor journaling. Helaas was mijn bestelling van de Mini Square foto’s (Hema) niet op tijd binnen voor dit blogbericht, maar het Whisper White vierkantje geeft de toekomstige plek van de foto aan.

Het journaling kaartje heb ik nog wat extra aangekleed met een sticker uit de card pack en een mini ananas trinket.

Vouw je de kaart open naar de andere kant en je ziet nog twee panelen. Wederom een voor een foto, aangekleed met twee sticker hartjes uit de card pack, en een voor journaling.

In dit blogbericht van Patty Bennett vind je alle gebruikte afmetingen (inches).

Meer inspiratie met Memories & More

Door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken ga je naar het volgende blog.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Memories & More “Live” Workshop Programma in februari? Dan kun je de informatie over hoe je deel kunt nemen hier vinden.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen


Mini Glue Dots
€ 6,50
Paper Snips
€ 12,00
Paper Trimmer
€ 30,00