Feel Good Stampin’ thema: Zwart-Wit

Deze maand staat het thema Black & White ofwel Zwart-Wit centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project in de kleuren zwart en wit. Hierbij gebruiken ze natuurlijk hun favoriete Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de gave Forever Friendship Stempelset uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Zwart-Wit Forever Friendship Kaart

Zwart-Wit is altijd een goede combinatie en gelukkig staan er diverse mooie designpapieren met een zwart-wit kleurenpalet in de Jaarcatalogus. Zoals het prachtige Uitstekend Getekend Designpapier en het Vellum voor Laagjeskunst.

Deze twee mooie papieren heb ik gecombineerd met de leuke Forever Friendship Stempelset. Klik hier om andere kaarten met deze coole set te zien.

De basiskaart is van Basic Black Cardstock. Hierop zit een strook van het Uitstekend Getekend Designpapier. Daarop zit een mat van Basic Black Cardstock, met daarop Basic White Cardstock en dat gave Vellum Voor Laagjeskunst.

De typemachine past perfect bij de ‘krantenlook’ van het vellum. De tekst heb ik heat-embossed op een stukje Basic Black Cardstock en daarna uitgeknipt. Beide heb ik met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een paar Matte Black Dots maken het geheel af.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.