Focus thema: Liefde voor sponsen!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op een specifiek thema: Liefde voor sponsen! En bij Stampin’ Up! zijn er veel sponsmaterialen te krijgen: Van de Stamping’ Sponges en Sponge Daubers tot de Sponge Brayers en de allernieuwste Blending Brushes!!

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid aan de slag met haar favoriete spons materiaal en/of sponstechniek om een project te maken voor de bloghop, waar je nu bent aanbeland, en voor de online workshop in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand februari.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Blending Brushes Kaartenset

Bij mijn projecten heb ik de geweldige Blending Brushes gebruikt in combinatie met de nieuwe Dragonfly Garden bundel. Een gave bundel met mooie afbeeldingen van veldbloemen en libelles, mooie teksten en een bijpassende pons. Na het maken van een kaart kon ik niet stoppen en heb ik er meteen een hele set meegemaakt, waarbij ik de 2020-2022 In Colors in het zonnetje heb gezet.

Iedere basiskaart (Basic White Thick cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) heeft een zelfde soort lay-out. Waarbij ik geometrische vormen, gestanst met de Stitched Shapes, Stitched Rectangles en Stitched Triangles Dies, bestempeld en gesponst heb met Tuxedo Black Memento Inkt, Blending Brushes en de 2020-2022 In Colors. Daarna zijn deze op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue. Eronder is een tekst gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt.

Vervolgens heb ik de libelles van de Dragonfly Garden stempelset (zie hier nog een voorbeeld met deze gave stempelset) heb gestempeld en ingekleurd met drie kleuren Stampin’ Blends – In de video benoem ik alle kleurvariaties – om een ombre effect op de vleugels te krijgen. Daarna heb ik de libelle geponst met de Dragonflies Punch en op de kaart geplakt met een reepje Mini Stampin’ Dimensionals. Een aantal In Color Enamel Dots maken iedere kaart af.

Blending Brushes Instructie Video

Wil je zien hoe je de kaarten van deze kaartenset zelf kunt maken? Bekijk dan nu de instructie video, hierin laat ik stap-voor-stap zien hoe je de kaart in elkaar zet, inclusief enkele tips m.b.t. het gebruik van de Blending Brushes.

Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Liefde Voor De Spons inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.