*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

BREATHTAKING BOUQUET & COLOR BLOCKING

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand bestaan we precies 1 jaar en om dat te vieren ontvang je onze ‘Share What You Love’ Online Video Tutorial Bundel gratis deze maand!! We zijn aan de slag gegaan met twee favorieten. 1 Favoriet uit de 2020 januari – juni Stampin’ Up! mini catalogus en 1 favoriete techniek. Ik koos de geweldige Breathtaking Bouquet achtergrond stempel en de color block techniek!

BREATHTAKING BOUQUET

Hij staat een beetje verstopt op blz. 31 van de Stampin’ Up! mini catalogus, maar de Breathtaking Bouquet is echt de moeite waard. Een mooie achtergrond stempel met prachtige lijntekeningen van bloemen, heel veel bloemen, vandaar de naam 🙂

Natuurlijk nodigt deze stempelset uit tot inkleuren met alle mooie kleur mediums die Stampin’ Up! aanbiedt, maar… Ik heb het andersom gedaan door de stempel op een meerkleurige achtergrond te stempelen. Het creëren van zo’n kleurrijke achtergrond noem je ook wel color blocking. Er zijn diverse color block techniek varianten, maar op dit moment heeft het creëren van een color block achtergrond met gekleurd cardstock mijn hart gestolen (klik ook hier en hier voor meer voorbeelden).

De Whisper White Thick cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) heeft een Whisper White cardstock mat (8,5 x 10 cm). Deze heb ik beplakt met 10 strookjes Subtles cardstock van 1 x 8,5 cm. De volgorde die ik heb aangehouden is de volgorde uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Na het plakken van alle strookjes heb ik de Breathtaking Bouquet afbeelding m.b.v. de Stamparatus op de color block achtergrond gestempeld met Versamark. De gestempelde afbeelding heb ik vervolgens heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder.

De tekst uit de Perfectly Framed stempelset heb ik gestempeld met Memento Tuxedo Black op een restje Whisper White cardstock en gestanst met de Ornate Frames Dies. Daarna heb ik deze met een Whisper White Crinkled Seam Binding Ribbon strik op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. Een drietal Champagne Rhinestone Basic Jewels voegen wat bling toe aan deze clean kaart.

GRATIS TUTORIAL BUNDEL

Zoals je misschien wel weet is onze Stamping Society Online Video Tutorial normaal gesproken alleen gratis bij een bestelling van een bepaalde waarde of wanneer je lid bent van Team Brightside. Maar deze maand is de bundel ook voor jou gratis! Gewoon om te vieren dat Stamping Society alweer 1 jaar bestaat, hoe leuk is dat?

Door op de onderstaande afbeelding te klikken ga je naar bundel. In deze bundel vind je 6 PDF’s met daarin de gebruikte materialen, afmetingen, stappen én natuurlijk de link naar de tutorial video’s! Dus ook naar die van mij 🙂 Let op: Alle tutorials zijn Engelstalig, maar doordat we alles stap-voor-stap voor doen kun je alles heel makkelijk volgen en alle maten worden gegeven in centimeters én inches.

In mijn tutorial laat ik zien hoe ik nog een color block kaart maakte met de Breathtaking Bouquet stempelset! Ik hoop dat je het leuke video vindt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

MEER INSPIRERENDE PROJECTEN.

Wil je zien waar de andere Design Teamleden van houden qua product én techniek? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en de wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00