Condoleance Kaart – Enjoy The Moment

Helaas, hebben we dit soort kaarten ook nodig. In opdracht van mijn lief maakte ik een diverse kaarten die hij op het werk kan gebruiken. Buiten felicitatie, beterschap en bedankt kaarten, moesten er ook een aantal condoleance kaarten komen. De kaart die ik hier laat zien is er een van. Ik maakte deze kaart met de mooie Enjoy The Moment stempelset in de hoofdrol, aangevuld met een aantal van mijn favoriete jaarcatalogus producten!

Enjoy The Moment

De Enjoy The Moment stempelset staat in de Januari – Juni Mini Catalogus en is een stempelset die je misschien zo op het eerste gezicht niet aanspreekt. Ik kreeg deze stempelset in mijn On Stage @Home Goodie Bag en ben er super blij mee. Ik maakte er trouwens ook dit kaartje mee, incl. video tutorial – Klik hier.

De stempelset heeft een aantal mooie teksten en afbeeldingen van zaaddozen van verschillende planten, zoals de papaver en lotusbloem. Hiermee kun je mooie neutrale achtergronden stempelen, zoals ik ook bij dit voorbeeld heb gedaan.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Condoleance kaart

Op de voorzijde van de Sahara Sand Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) heb ik met Sahara Sand Classic Stampin’ Ink een achtergrondje gestempeld. Vervolgens heb ik een mat (8 x 13,5 cm) van In Good Taste Designpapier op de kaart geplakt.

Vervolgens heb ik op een stuk Basic White Cardstock (9,5 x 10,5 cm) een achtergrond gestempeld met de Enjoy The Moment stempelset en Sahara Sand, Pretty Peacock en Pool Party Classic Stampin’ Pads. Sommige afbeeldingen heb ik twee keer gestempeld voor het opnieuw beïnkten ervan. Daarna heb ik het cardstock in drie strips van 3,5 x 9,5 cm gesneden en met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Last but not least, heb ik de tekst uit de Kaartje Van Mij Stempelset gestempeld met Soft Suede Classic Stampin’ Ink op Sahara Sand Cardstock. De tekst is gestanst met de Tasteful Labels Dies, net als het Pretty Peacock Cardstock label eronder.

Het eindresultaat een mooi en neutraal kaartje, die de ontvanger hopelijk steun geeft.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.