*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Share It Sunday Bloghop – Handsomely Suited

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Share It Sunday Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Deze bloghop heeft geen speciaal thema, we delen gewoon waar we zin in hebben 🙂 Iedereen maakt bij zijn/haar project wel gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! en ik gebruikte het Handsomely Suited Productpakket om een coole mannenkaart te maken.

Handsomely Suited Hawaii Shirt Kaart

Voor mijn basiskaart (14 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) gebruikte ik Basic Gray Cardstock. Ik paste de hoogte van de kaart aan naar de grootste rechthoek van de Stitched Rectangles Dies. Deze rechthoek stanste ik uit het nieuwe Bloom Where You’re Planted Designpapier. Het vormt de basis van het Hawaii shirt.

Vervolgens stanste ik diverse onderdelen voor het shirt met de Suit & Tie Dies uit Basic Gray en Evening Evergreen Cardstock. De onderdelen plakte ik met Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals op de basiskaart.

Als laatste heb ik de tekst uit de Handsomely Suited Stempelset op een restje Basic White Cardstock gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt. Ik knipte het uit met Paper Snips en plakte het op het hemdzakje.

Meer Share It Sunday inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Share It Sunday inspiratie met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding voor alle informatie over de startpakket+ deal van 1 t/m 31 mei ’21
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.