Ice Cream Corner in de spotlight!

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Ice Cream Corner Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Met deze bloghop zetten we de zoete Ice Cream Corner product suite of onderdelen hiervan uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus centraal.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sweet Ice Cream verjaardagskaart

De Sweet Ice Cream bundel is het enige onderdeel van de Ice Cream Corner Suite dat ik tot mijn beschikking heb, maar gelukkig kun je hier hele leuke projecten mee maken, klik ook eens hier en hier voor andere project met deze zoete bundel.

Mijn basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Sahara Sand Cardstock. Hierop plakte ik twee matten, gestanst met de Stitched Rectangle Dies, met de een na grootste stans. Een mat is van Pool Party Cardstock en de andere mat is van Basic White Cardstock. Hier maakte ik mijn eigen ‘ice cream corner designpapier’ van door met het sprinkles stempeltje een dessin te stempelen.

Voor het dessin gebruikte ik heerlijke zoete kleurtjes: So Saffron, Flirty Flamingo, Soft Sea Foam, Pool Party, Highland Heather en Sahara Sand Classic Stampin’ Inkten.

De tekst stempelde ik met Early Espresso Classic Stampin’ Ink op een Sahara Sand Cardstock label, ook gestanst met de Stitched Rectangles Dies. Deze plakte ik met Stampin’ Dimensionals op de kaart.

Last but not least, stempelde ik een heerlijk ijsje met maar liefst drie bolletjes. De afbeeldingen ponste ik met de Ice Cream Cone Builder Punch en plakte ik met nog meer Stampin’ Dimensionals op de kaart.

Een verjaardagskaartje om je vingers bij op te eten, haha. Wat wil je nog meer? 🙂

Meer Ice Cream Corner inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer frisse projecten. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het blog van de volgende designer.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.