Creatief Live 01/02/21: Springtime Joy Pop-Up Kaart

Afgelopen maandag heb ik een supergave Pop-Up kaart gemaakt tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live ‘Fun Fold Maandag’ niet kunnen zien, vandaar dat ik mijn Creatief Live Registraties ook deel via YouTube! Met dit blogbericht deel ik mijn Dandy Garden Fun Fold.

Deze pop-up kaart heb ik al eerder laten zien op mijn blog bij de Stampin’ Creative Bloghop, maar ik wilde graag stap-voor-stap laten zien hoe ik de kaart gemaakt had en vandaar dat hij is teruggekomen bij mijn Creatief Live.

Springtime Joy Pop-Up Kaart

Bij de oorspronkelijke kaart heb ik gebruik gemaakt van Granny Apple Green als basis voor de pop-up kaart. Deze keer heb ik gekozen voor het warme Blackberry Bliss Cardstock. Vanwege die basis heb ik ook bij het inkleuren andere Stampin’ Blends gebruikt.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gesloten Kaart

Wanneer je de kaart openvouwt zie je het pop-up gedeelte. Een leuke kleine scene met de koddige afbeeldingen van de Springtime Joy Stempelset. Het gras heb ik gestanst met de Special Day Dies, evenals het leuke gespreksballonnetje.

Open gevouwen Kaart

Zoals je ziet is er genoeg ruimte om een boodschap op te schrijven voor de ontvanger.

Afmetingen

  • Basiskaart: (1x) 10,5 x 29 cm, rillen lange zijde op 14,5 cm
  • Mat voorzijde: (1x) 10,5 x 14,5 cm
  • Mat binnenzijde: (1x) 10 x 14 cm
  • Designpapier binnenzijde: (1x) 10 x 12,5 cm
  • Pop-up gedeelte: (1x) 7 x 10 cm, rillen korte kant op 1 – 2,5 – 4 – 5,5 cm
  • Restjes cardstock voor stansen en stempelen

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik het bovenstaande project gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. In de video benoem ik alle gebruikte materialen en leg ik stap-voor-stap uit hoe je deze makkelijke Fun Fold maakt.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.