Spring Bloghop

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Spring Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Met deze bloghop vieren we de lente en schudden we de winterblues van ons af 🙂 Bij alle projecten staan producten van Stampin’ Up! centraal.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welcome Spring Kaart

Voor deze Spring bloghop heb ik een kaart gemaakt met de Springtime Joy Stempelset. Een van mijn favorieten uit de Januari – Juni Mini Catalogus, zie hier een ander project met deze leuke set.

Op de basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Sahara Sand Cardstock zit een Pear Pizzazz Cardstock mat (8,8 x 12,8 cm) met daarop een Basic White Cardstock mat (8,5 x 12,5 cm) die ik embossed heb met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder. Om beide matjes heb ik een stukje Fine Art Ribbon gewikkeld, dit prachtige neutrale lint heeft een goud metallic accent.

Vervolgens heb ik een kleine collage gemaakt met de diverse afbeeldingen uit de Springtime Joy Stempelset. De afbeeldingen heb ik gestempeld met Sahara Sand Classic Stampin’ Inkt en ingekleurd m.b.v. een Blender Pen, een echte verborgen schat uit de jaarcatalogus, en de Classic Stampin’ Ink: Sahara Sand, Petal Pink, So Saffron, Pear Pizzazz en Calypso Coral. De afbeeldingen heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips en op een Sahara Sand Cardstock cirkel, gestanst met de Stitched Shapes Dies, geplakt.

De tekst is gestempeld met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt. Een aantal van de witte Resin Hearts Embellishments maken dit kaartje af.

Welcome Spring Video Tutorial

Om je precies te laten zien hoe ik het bovenstaande project gemaakt heb, heb ik een video tutorial opgenomen. In de video benoem ik alle gebruikte materialen en leg ik stap-voor-stap uit hoe je dit leuke Welcome Spring kaartje maakt, ook geef ik diverse tips over het gebruik van de Blender Pen.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Meer Spring inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Spring projecten met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (nr. 5 – Danielle Bennenk) klikt ga je naar het blog van de volgende designer.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.