Welkom ’21-’22 Jaarcatalogus – Stellar Birthday

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Welkom ’21-’22 Jaarcatalogus. De design teamleden maken een project uit de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus. Ik ging aan de slag met twee stempelsets: De Stellar Birthday stempelset en de Watercolor Shapes stempelset.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Stellar Birthday Stempelset

Toen ik de Stellar Birthday stempelset zag was ik op slag verliefd. Ik hou van koddige stempelsets met leuke afbeeldingen om in te kleuren en teksten met woordspelingen 🙂 En de Stellar Birthday heeft dit allemaal, ik kon dan ook niet wachten om met deze set aan de slag te gaan.

Klik op de afbeelding om de stempelset in mijn webshop te bekijken.

Bij mijn project heb ik de Stellar Birthday stempelset gecombineerd met Watercolor Shapes stempelset. Met deze laatste maakte ik al meer projecten deze week, kijk maar hier en hier.

Stellar Birthday Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hier heb ik met Stampin’ Dimensionals een Basic White Cardstock mat (10 x 14 cm) op geplakt.

Op een tweede Basic White Cardstock mat (9,7 x 13,7 cm) heb ik een buitenaards achtergrondje gestempeld met de cirkels uit de Watercolor Shapes met de Misty Moonlight en Gorgeous Grape Classic Stampin’ Inkten.

Daarna heb ik er de planeetjes en sterren van de Stellar Birthday Stempelset aan toegevoegd met Tuxedo Black Memento inkt. Deze heb ik vervolgens ingekleurd met Daffodil Delight, Pale Papaya, Pool Party, Misty Moonlight en Highland Heather Stampin’ Blends.

Op een restje Basic White Cardstock heb ik de raket gestempeld, deze heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends – Smoky Slate, Fresh Freesia, Pale Papaya, Daffodil Delight en Pumpkin Pie. De tekst is gestempeld op een stukje Pool Party Cardstock en deze heb ik net als de raket uitgeknipt met Paper Snips.

Daarna heb ik de raket en de teksten op de planeet geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals. Een aantal Mango Melody Artistry Blooms Adhesive-Backed Sequins maken het kaartje af. Vind je het ook niet dat ze op deze kaart op kleine planeetjes lijken?

Meer projecten met nieuwe Jaarcatalogus producten!

Ik ben erg blij met dit vrolijke verjaardagskaartje en ik hoop dat jij het ook een leuk kaartje vindt. Ben je net als ik ook benieuwd naar de projecten van de andere bloghop deelnemers? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding voor alle informatie over de startpakket+ deal van 1 t/m 31 mei ’21
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.