Treats, treats en treats

Vaak maak ik kaarten of mini albums, maar 3D projecten maak ik veel minder. Om mezelf uit te dagen ben ik tijdens mijn Creatief Live van 9 maart jongstleden op het Mrs. Brightside Craft Forum aan de slag gegaan met dat thema. Ik maakte drie leuke treats, ofwel kleine snoepverpakkingen, met verschillende materialen van Stampin’ Up! 

Ornate Garden ‘Theekopje’

Als eerste treats project maakte ik een schattig theekopje van Design Papier naar een idee van Paper Pixie en Stempelfantasie. Er past precies een bonbon in en is, ook al ziet het er moeilijk uit, heel makkelijk om te maken. We maakte dit als een Make & Take, uitgewerkt door mijn teamlid Janny, tijdens de Team Brightside dag van 8 maart. 

Je hebt het volgende nodig: (1x) 7,5 x 13 cm design papier (rillen lange kant op 2-4-6-8-10-12 cm en korte kant op 2-5,5 cm), (1x) 1,5 x 7 cm, (2x) 1 1/4″ cardstock cirkel, (1x) 2 1/4″ cardstock cirkel, (1x) de op een na grootste scallop circle die van de Layering Circles Dies van design papier en een klein cardstock label. In de video kun je precies zien hoe ik het kopje gemaakt heb.

Rise & Shine Milka Chocolade Wafer

 

Een van de makkelijkste treats om te maken is een ‘gepimpte’ Milka Chocolade Wafer. Als basis gebruikte ik een scallop cirkel van de Layering Circles dies en een stitched cirkel van de Stitched Shapes Dies. Deze basis kun je naar eigen inzicht versieren. Ik heb dit gedaan met de gave Rise & Shine stempelset uit de 2e uitgave Sale-A-Bration producten. Deze stempelset werkt fantastisch met de bijpassende Cup Of Cheer dies uit de afgelopen herfst-wintercatalogus die nog steeds beschikbaar zijn!

Voor mijn Rise & Shine treats gebruikte ik een frisse kleurencombinatie van So Saffron, Pool Party, Bermuda Bay, Petal Pink en Melon Mambo inkt/cardstock.

Pleased As A Punch Merci Treats

Tijdens de Live maakte ik ook nog een kleine verpakking van 3 Merci chocoladereepjes n.a.v. een tutorial van een Duitse Stampin’ Up! demo. Hiervoor ben ik aan de slag gegaan met het Pleased As A Punch designer series papier en de Delightful Tag Topper Punch.

 

Je hebt een stuk design papier van 14 x 18 cm nodig, in de video leg ik duidelijk uit wat je je moet rillen, wegknippen en ponsen. Ik versierde de treats verpakking met een 1 1/8″ Scallop Circle punch en 1″ Circle Punch. De tekst is afkomstig uit de Thoughtful Blooms stempelset, zie hier en hier voor meer voorbeelden met die gave set.

Meer Creatief Live inspiratie 

Iedere maandagavond ga ik dus ‘Live’ in het Mrs. Brightside Craft Forum. Meestal focus ik op een bepaald thema of maak ik drie verschillende projecten met een specifiek product. Ben je nog geen lid van het Mrs. Brightside Craft Forum, klik dan hier, en dan kun je de volgende keer ook mee kijken!

Gebruikte materialen

 

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

 


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00