Focus thema: Beestenboel!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Beestenboel! Projecten met dieren in de hoofdrol en gelukkig hebben ze bij Stampin’ Up! heel veel keuzes om mee aan de slag te gaan. Voor dit bloghop project ging ik aan de slag met de Whale Of A Time product suite uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid dus aan de slag met haar favoriete stempelsets met dieren. Er is genoeg keuze van koddige lammetjes in de Springtime Joy stempelset en grappige kippen (klik hier) maar ook dieren uit de onderwaterwereld zoals de Shark Frenzy bundel (klik hier) of die grappige walvis van de Whale Done bundel. In onze bloghop tonen we onze projecten en dan natuurlijk tijdens de online workshops in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand maart.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Whale Of A Time Verjaardagskaart

Bij mijn project heb ik veel verschillende producten uit de Whale Of A Time product suite gebruikt. Van het papier tot aan het lint! Ik heb met veel verschillende laagjes gewerkt, maar heb het geheel rustig gehouden door de witte basis.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zitten twee matten, een van Just Jade Cardstock (9,5 x 13,5 cm) en een embossed met de Seabed 3D Embossing Folder van Basic White Cardstock (9,2 x 13,2 cm). Hierop zitten twee cirkels, gestanst met Stitched Shapes Dies, uit het Whale Of A Time Designpapier en Vellum Cardstock.

Ik heb laagjes gecreëerd met gestanste waterplantjes (Shark Dies), het gave Sheer Pool Party Ribbon en die leuke walvis, geponst met de Whale Builder Punch. De los geknipte tekst, gestempeld met Night Of Navy Classic Stampin’ Ink, en een aantal Clear Epoxy Droplets maken het kaartje af.

Whale Of A Time Verjaardagskaart Instructie Video

Wil je zien hoe je deze kaart zelf kunt maken? Bekijk dan nu de instructie video, hierin laat ik zien hoe je deze leuke kaart in elkaar zet.

Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Beestenboel inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.