Thema: Masculine Makes met A Good Man

Het thema is deze maand Masculine Makes, ofwel mannenprojecten, en ik ben aan de slag gegaan met een golden oldie: De A Good Man stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus. Een heerlijke stoere stempelset met mooie afbeeldingen om te kleuren. Erbij gebruikte ik een van mijn nieuwe favorieten, de Watercolor Shapes stempelset (klik hier, hier en hier voor meer voorbeelden met deze set).

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Klik op de afbeelding om deze stempelset in mijn webshop te bekijken!

Clean kaart met A Good Man stempelset

Zoals gezegd heb ik als uitgangspunt voor deze mannenkaart de A Good Man stempelset gebruikt met de gave Watercolor Shapes en Stampin’ Blends.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Op mijn basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock.

Hierop heb ik met behulp van de Stamparatus en de Watercolor Shapes Stempelset een ombre rechthoek gestempeld met drie kleuren blauw: Night of Navy, Misty Moonlight en Balmy Blue Classic Stampin’ Inkt. Eronder stempelde ik de tekst ‘You’re the best’ met Tuxedo Black Memento inkt.

De man met het kind stempelde ik eveneens met Tuxedo Black Memento inkt op Basic White Cardstock. Ik kleurde de afbeelding met mijn Stampin’ Blends. De broeken met Night of Navy Light & Dark Stampin’ Blends, het T-shirt met Smoky Slate Light & Dark Stampin’ Blends, het shirt van het kind met Balmy Blue Light & Dark Stampin’ Blends, het haar met Daffodil Delight Stampin’ Blends en de armen/gezicht met Petal Pink Stampin’ Blends.

Vervolgens heb ik de afbeelding uitgeknipt met mijn Paper Snips en met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Het eindresultaat is mooie clean kaart perfect voor een vent!

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het Masculine Makes thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding voor alle informatie over de startpakket+ deal van 1 t/m 31 mei ’21
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.