Sale-A-Bration Farewell: Beautifully Penned

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Sale-A-Bration Farewell. Ieder Design Teamlid neemt afscheid van zijn of haar favoriete Stampin’ Up! Sale-A-Bration product(en). Ik koos voor het prachtige Beautifully Penned Designpapier, ook al is de Delicate Dahlias mijn favoriete Sale-A-Bration stempelset, kijk maar hier en hier :).

Je kunt dit prachtige papier gratis uitkiezen bij iedere bestelling van € 60 of meer, klik hier voor meer uitleg over de Sale-A-Bration.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Beautifully Penned Notecardset

Ik maakte een leuke Notecardset met het prachtige Beautifully Penned Designpapier. De mooie zwart-witte designs zijn zo perfect te combineren met iedere Stampin’ Up! kleur en ik koos voor Pool Party. Het idee van deze notecardset komt van Laura Mackie.

Een prachtige elegante verpakking met ruimte voor maar liefst 8 notecards!! Ik maakte 8 notecards met 2 x 4 designs. Het zwart-wit in combinatie met Pool Party geeft de kaartenset een super frisse uitstraling.

Beautifully Penned Notecards

Als basiskaarten heb ik de Basic White Notecards en Envelopes gebruikt en vervolgens heeft iedere kaart een mat van designpapier gekregen, soms in tweeën gesneden, van 3-1/4″ x 4-3/4″.

Bij alle notecards heb ik een accent van Pool Party toegevoegd. De gestempelde afbeeldingen van de Hand-Penned Petals Stempelset, gestanst met de Penned Flowers Dies, en de teksten van de Nederlandse Samen Sterk Stempelset passen perfect bij het mooie Beautifully Penned Designpapier.

De mat is in tweeën gesneden in 1-3/4″ x 3-1/4′ en 3″ x 3-1/4″. Het bloemetje is uit het designpapier geknipt. En het tekstlabel is geponst met de Double Oval Punch.
Op de mat heb ik twee strookjes Pool Party Cardstock van 1/4″ x 3-1/4″ geplakt. De bloem is met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt, De tekst is uitgeknipt en met Mini Stampin’ Dimensionals op de voorkant geplakt.
De mat heb ik een kleurtje gegeven met de Light Pool Party Stampin’ Blends. Net als bij de eerste kaart zijn de tekstlabels geponst met de Double Oval Punch.
De basismat is wederom in tweeën gesneden: (1x) 3/4″ x 4-3/4″ en (1x) 2-1/2″ x 4-3/4″. Ook hier is de bloem met Dimensionals op de kaart geplakt, evenals de tekst.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Sale-A-Bration Farewell Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.