Focus thema: Inkleuren!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Projecten voor kinderen! Bij deze projecten gebruiken we Stampin’ Up! producten en ik ging aan de slag met de Dressed To Impress stempelset en bijpassende All Dressed Up stansen. Je krijgt ook nog een aantal leuke tekstjes van de nieuwe Nederlandse stempelset Samen Sterk te zien 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Dressed To Impress geschenksetje

Bij mijn project heb ik de Dressed To Impress stempelset gecombineerd met het gave Pattern Party Designpapier. Dit papier is een zogenaamde Hostess Gift en je kunt het uitzoeken bij je Stampin’ Rewards. Deze Rewards kun je verdienen bij een bestelling van €200 en meer en op dit moment is er ook nog een gave Stampin’ Rewards Actie – lees er hier alles over.

Voor het thema Projecten Voor Kinderen maakte ik een geschenksetje voor een tiener die op het punt staat haar VMBO diploma te halen! Ik maakte een kaart en een schattig geschenktasje met daarin zo’n leuke kleine PocketBac reinigende handgel.

All Dressed Up Dies

Het geschenktasje heb ik omgetoverd tot een rugzakje met de All Dressed Up Dies en dat gave Pattern Party Designpapier. De flap maakte ik met de Layering Circles Dies. Het schattige kleine tekstje komt uit de Samen Sterk stempelset uit de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Dressed To Impress kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zitten een aantal strookjes van Flirty Flamingo Cardstock en het Pattern Party Designpapier. Hierop heb ik diverse afbeeldingen geplakt die ik gestempeld heb met de Dressed To Impress stempelset.

Nadat ik de afbeeldingen ingekleurd heb met de Stampin’ Blends (Petal Pink – Granny Apple Green – Flirty Flamingo – Basic Black – Daffodil Delight – Pumpkin Pie – Pool Party) heb ik deze gestanst met de All Dressed Up Dies.

Ook hier is weer een tekstje bij geplakt uit de Samen Sterk stempelset, ook heb ik wat spetters gestempeld met Pool Party Classic Stampin’ Inkt. De From My Heart Faceted Gems voegen nog wat bling toe aan de kaart.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Projecten Voor Kinderen inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21
Klik op de afbeelding voor alle informatie over de startpakket+ deal van 1 t/m 31 mei ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.