Creatief Live 15/02/21: Hey Birthday Chick Kaart

Vorige week maandag heb ik een heel vrolijke verjaardagskaart gemaakt met de Hey Birthday Chick bundel tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live ‘Fun Fold Maandag’ niet kunnen zien, vandaar dat ik mijn Creatief Live Registraties ook deel via YouTube!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Hey Birthday Chick Inside Pop-Up Banner Kaart

Op het moment ben ik helemaal gek van de leuke kipjes van de Hey Chick bundel (zie hier) én de Hey Birthday Chick bundel (zie hier). Met die laatste ben ik aan de slag gegaan tijdens mijn Creatief Live. Ik heb de voorzijde van mijn project gebaseerd op een voorbeeldkaart van de conceptartiesten van Stampin’ Up!

Ik was op slag verliefd op die fleurige kleurencombinatie van Coastal Cabana, Mango Melody, Daffodil Delight, Flirty Flamingo en Melon Mambo.

De basiskaart van Coastal Cabana Cardstock heeft een mat van Coastal Cabana Cardstock die ik eerst embossed heb met de Pinewood Planks 3D Embossing Folder. Hierop heb ik vier Stitched Squares geplakt van het Brights Designpapier. Hierop heb ik de gave kip geplakt, die ik deels gekleurd heb met Stampin’ Blends.

Wanneer je de kaart opent komt de inside pop-up banner in beeld. Hierop heb ik dezelfde vierkantjes geplakt en deze zijn stuk voor stuk versierd met de kipjes van de Hey Birthday Chick stempelset. De tekst heb ik ombre gekleurd met Stampin’ Blends en gestanst met de Foam Adhesive Sheets. Ook deze keer zijn de afbeeldingen deels ingekleurd met Stampin’ Blends – Pool Party en Daffodil Delight.

Afmetingen

  • Basiskaart: 14,5 x 21 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm
  • Mat: 10 x 14 cm
  • Banner: 2,5 x 21 cm
  • Restjes cardstock en designpapier voor stansen en stempelen

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik het bovenstaande project gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. In de video benoem ik alle gebruikte materialen en leg ik stap-voor-stap uit hoe je deze vrolijke verjaardagskaart maakt.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Een leuk feitje: Iedere week verloot ik de door mij gemaakte kaart onder de kijkers van mijn Live die een reactie achterlaten bij de uitzending in het Mrs. Brightside Craft Forum. De winnaar ontvangt die kaart in zijn/haar brievenbus met een leuke boodschap!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.