*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Beautiful Moments prachtig om in te kleuren!

Welkom bij Mrs. Brightside! Wat leuk dat je mijn blog een bezoek komt brengen. Vandaag laat ik je drie projecten zien met de mooie Beautiful Moments stempelset uit de Stampin’ Up! jan-jun Mini Catalogus (blz. 28).

Deze prachtige stempelset is mede-ontworpen door Jacque Williams een 1 Million Dollar Sales Achiever, de afbeeldingen zijn geïnspireerd door haar dochters en de kustlijn van een deel van New-Zealand waar Jacque vandaan komt. Ik vind het echt een geweldige stempelset want de afbeeldingen zijn heerlijk om in te kleuren en de teksten zijn zeer veelzijdig. Ook past deze stempelset heel goed bij de stempelset A Good Man uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus (blz. 147).

Afgelopen januari had ik een workshop rondom deze mooie stempelset en het thema ‘Inkleuren’ georganiseerd. De deelnemers maakten de drie kaarten die je hierboven kunt zien. Hieronder zal ik de kaarten ook nog een voor een laten zien. Veel plezier!

Beautiful Moments Watercolor Kaart

Bij de Watercolor kaart ben ik aan de slag gegaan met de Aqua Painter en diverse kleuren Classic Stampin’ Ink: Crumb Cake, Balmy Blue, Pool Party, Poppy Parade en Daffodil Delight.

Eerst heb ik mijn basiskaart (Whisper White Thick cardstock, 14,5 x 21 cm gerild op 10,5 cm aan de lange kant) gevouwen. Hierop heb ik een mat (10 x 14 cm) van Peaceful Poppies Designer Series Papier geplakt.

De afbeeldingen heb ik gestempeld met Stazon inkt op een Stitched Rectangle Die Cut van Shimmery White cardstock. Om de kustlijn zo mooi rondom de gestaltes van de meisjes te laten lopen heb ik gebruik gemaakt van een mask. Na het drogen heb ik de afbeeldingen ingekleurd met mijn Aqua Painter en de hierboven genoemde kleuren.

Beautiful Moments meets A Good Man

Bij de tweede kaart heb ik de Beautiful Moments stempelset gecombineerd met de A Good Man stempelset. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn, niet waar?

Op de Whisper White Thick cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm aan de lange kant) zit een Balmy Blue cardstock mat (10 x 14 cm) en daarop een Whisper White cardstock mat (9,5 x 13,5 cm) die ik eerst bestempeld en gekleurd heb.

De afbeeldingen heb ik gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt en vervolgens ingekleurd met diverse Watercolor Pencils (assortiment 1 en 2). Vervolgens heb ik de kleuren wat vervaagd met een Blender Pen.

Het tekstje ‘Hello’ komt uit de Label Me Bold stempelset (zie ook hier en hier) en ter versiering heb ik er ook nog 3 Balmy Blue Gingham Gala Adhesive Backed Sequins op geplakt.

Beautiful Moments Stampin’ Blends kaart

Last but not least, een kaart waarbij ik de afbeelding heb ingekleurd met Stampin’ Blends. Deze kaart heb ik tevens gebruikt als swap kaart bij de team swap van de Creatieve Harten.

Het is een eenvoudige fun fold, waarbij de basiskaart van Whisper White Thick cardstock (9,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) op een mat (10,5 x 14,5 cm) Purple Posy cardstock is geplakt.

Op de basiskaart zit een mat (9 x 14 cm) van Whisper White cardstock. Hier heb ik de afbeeldingen en de tekst op gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt. Daarna heb ik deze ingekleurd met Stampin’ Blends. De vlinders met Light Highland Heather. De dame met Combo Packs Daffodil Delight (haar) en Purple Posy (jurk) Stampin’ Blends. Haar armen heb ik gekleurd me de Ivory Stampin’ Blend. Het koren is ingekleurd met de Light So Saffron en de Light Crumb Cake Stampin’ Blends. Als laatste heb ik alle afbeeldingen, ook de inimini vlinders een schaduwrandje gegeven met de Light Pool Party Stampin’ Blend.

Nog meer creatieve inspiratie

Tja, ik realiseer me net dat ik vanaf vandaag t/m zaterdag iedere dag een creatief blog bericht heb ingepland. Morgenavond de Feel Good Stampin’ Bloghop, vrijdag een nieuw project met de Favoriet van de Maand ‘Positive Thoughts’ en zaterdag de Creatieve Harten Bloghop. Dus vergeet niet langs te komen voor nog meer creatieve inspiratie!

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00