*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-A-Bration Countdown: Dag 4

Nog maar een nachtje slapen en de Sale-A-Bration gaat van start, hoezee!! Dus vandaag is mijn een na laatste Sale-A-Bration Countdown project, klik hier, hier en hier voor de projecten van de afgelopen drie dagen.

Vandaag draait het om de reversible stempelset Lovely Lily Pad, een €60 Sale-A-Bration item, en de Lily Pad Dies, een €120 Sale-A-Bration item.

De Lovely Lily Pad is dus een reversible stempelset wat betekent dat je met beide zijden van alle stempels kunt stempelen. In dit geval aan de ene kant de lijntekening en aan de andere kant de ‘inkleur’ afbeelding voor de lijntekening.

Lovely Lily Pad Makkelijke Fun Fold

Met de Lovely Lily Pad stempelset heb ik een makkelijke Fun Fold gemaakt. Nou ja, Fun Fold… Een achterkant met daarop een vouwkaart, hier heb ik die fun fold eerder gemaakt.

In plaats van een reguliere maat kaart heb ik dus gekozen voor een enkele basiskaart van Highland Heather Cardstock (afmeting: 10,5 x 14,5 cm). Met daarop de vouwkaart van Whisper White Thick Cardstock (afmeting: 9,5 x 29 cm, rillen lange zijde op 14,5 cm) en een Whisper White Cardstock mat (9 x 14 cm).

Je ziet het waarschijnlijk al. Ik heb nog een nieuw Stampin’ Up! product gebruikt. De Label Me Bold stempelset uit de 2020 Mini Catalogus. Een aantal Clear Epoxy Droplets geven de illusie van waterdruppels.

Andere versie van deze kaart met Blushing Bride als hoofdkleur en zonder de Whisper White mat.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Lovely Lily Pad Instructie Video

Zoals beloofd bevat ieder Sale-A-Bration Countdown project een instructie video. In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe het project gemaakt wordt.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.

Bestelling plaatsen?

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit Sale-A-Bration Countdown project.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag. Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl met daarin je verlanglijstje (naam product, artikelnummer en aantal) en NAW-gegevens. En vergeet niet je keuze van een Sale-A-Bration product aan te geven wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst vanaf 3 januari aanstaande.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00