*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Mannenkaarten!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met een heleboel Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators en ons thema is deze maand: Mannenkaarten! Hierbij gebruiken we natuurlijk de prachtige materialen uit de huidige Stampin’ Up! catalogus.

Super stoere Mannenkaart

Ik maakte een stoere mannen kaart met de Friends Are Like Seashells stempelset en de spiksplinternieuwe Nederlandse stempelset Samen Sterk. Klik hier om alle Nederlandse stempelsets op een rijtje te zien!

Voor mijn mannenkaart koos ik deze neutrale kleurencombinatie:

Kleurenpalet Mannenkaart

www.mrsbrightside.nl

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Crumb Cake Cardstock, hierop zit een mat (8 x 13 cm) van Misty Moonlight Cardstock.

De Very Vanilla Cardstock mat (10 x 12 cm) heb ik bestempeld met de diverse schelp en plant afbeeldingen uit de Friends Are Like Seashells stempelset met Crumb Cake, Soft Suede, Misty Moonlight en Sahara Sand Classic Stampin’ Inkt.

De tekst van de Samen Sterk Stempelset is met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt gestempeld op Crumb Cake Cardstock. Het tekstlabel is gestanst met de Tailor Made Tags Dies en heeft een Misty Moonlight Cardstock gaatjes versteviging. Hierdoor heen heb ik een klein stukje Linen Thread geknoopt.

Nog veel meer Mannenkaarten!

Ik ben blij met het stoere eindresultaat en ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Ben je net als ik ook benieuwd naar de Mannenkaarten van de andere Stampin’ Up! demonstrators? Dan kun je eenvoudig door hoppen naar het blog van Ellen Liefting door op de knop hieronder te klikken

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding voor alle informatie over de startpakket+ deal van 1 t/m 31 mei ’21

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Extra Stampin’ Rewards van 1 mei t/m 14 juni ’21

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.