Hoera! Nieuwe Nederlandse Stempelsets!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. In het ’20-’21 jaarassortiment zijn namelijk maar liefst 14 Nederlandse stempelsets opgenomen, hoera!

Nogmaals een hoera! Want in de Januari-Juni Mini Catalogus staan ook nog twee nieuwe Nederlandse stempelsets Ă©n er is er ook een beschikbaar in de Januari-Februari Sale-A-Bration folder. Je hebt dus nu maar liefst 17 Nederlandse stempelsets om uit te kiezen đŸ™‚ Hieronder stel ik de nieuwste drie aan je voor! Wil je ook alle andere stempelsets uit de collectie bekijken? Klik dan hier!

Nieuwe Stempelset Galerie

Hieronder laat ik de drie nieuwe Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

Wensbloemen

De prachtige paardenbloemafbeeldingen en de mooie positieve teksten kun je gebruiken voor de mooiste kaarten. Komt met de bijpassende Puike Paardenbloem stansen!

Hartverwarmend

Mooie rood rubber stempelset, gratis uit te kiezen bij een bestelling van €60 of meer tijdens de januari-februari ’21 Sale-A-Bration. Met, de naam zegt het al, mooie hartverwarmende teksten in een prachtig lettertype.

Hemelse Hortensia

Prachtige polymeer two-step stamping stempelset met hortensias in de hoofdrol. De teksten zijn veelzijdig en te gebruiken voor veel gelegenheden. De bijpassende stansset is echt geweldig! Met een piepklein label voor kleine tekstjes đŸ™‚

Bestellen?

Mocht je geĂ¯nteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en tutorial bundels, zoals de Stamping Society tutorial bundel. Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.