*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Crafty Challenge Bloghop met Pierced Blooms Dies

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Crafty Challenge Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Deze bloghop heeft iedere maand een uitdaging als thema. Soms een color challenge, kijk ook hier, en de andere keer, zoals deze maand: Een Sketch Challenge

Voor deze Sketch Challenge heb ik een kaart gemaakt met de gave Pierced Blooms Dies uit de Jaarcatalogus van Stampin’ Up! Deze kaart volgt voor een groot deel deze sketch.

Pierced Blooms Kaart

Op de basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock gestanst met de gave Stitched Greenery Die (zie hier nog twee voorbeelden met deze stans). Hierop heb ik de sketch uitgewerkt. Niet met vierkanten en hartjes, maar met bloemen, heel veel bloemen en allen gestanst met de Pierced Blooms Dies.

De Pierced Blooms heb ik gemaakt in de volgende kleuren: Soft Sea Foam, Flirty Flamingo, Fresh Freesia en Coastal Cabana.

De hartjes van de sketch heb ik vervangen voor een drietal Gilded Gems. De tekst van deze kaart is trouwens afkomstig uit de nieuwe Nederlandse stempelset Samen Sterk. Klik hier om alle Nederlandse stempelsets op een rijtje te zien.

Het eindresultaat is een over-the-top gestikte kaart met een frisse uitstraling door het kleurenpalet. Ik word er blij van 🙂

Meer Crafty Challenge inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Sketch Challenge inspiratie met de mooie producten van Stampin’ Up!. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het volgende blog.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Geef je op voor 10 juli ’21! Klik op afbeelding voor meer informatie.
Speel en craft je mee? Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.