Creatief Live 08/02/21: Wrapped Bouquet Pocket Kaart

Afgelopen maandag heb ik een toffe pocket kaart gemaakt met de Wrapped Bouquet bundel tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live ‘Fun Fold Maandag’ niet kunnen zien, vandaar dat ik mijn Creatief Live Registraties ook deel via YouTube!

Ik ging aan de slag met Wrapped Bouquet bundel, klik hier voor twee andere projecten met deze gave bundel.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Wrapped Bouquet Pocket Kaart

Pocket kaarten zijn altijd een favoriete fun fold van mij. Je kunt ze namelijk op zoveel manieren vormgeven en maken, kijk bijv. ook hier en hier voor voorbeelden én video tutorials!

Deze keer maakte ik een stijlvolle pocket kaart met het prachtige True Love Designpapier en de gave Wrapped Bouquet bundel. Bij mij voorbeeld kaart combineerde ik het zwart-witte design van het designpapier met het felle Magenta Madness Cardstock. Dezelfde kleur komt ook terug in de bloemen die ik gekleurd heb met Stampin’ Blends.

In de pocket zit een losse insert. Deze insert is groot genoeg om een mooie boodschap op te schrijven en je kunt evt. een geschenkkaart op de achterzijde bevestigen.

Tijdens de Creatief Live maakte ik een tweede versie van de pocket kaart. Deze keer gebruikte ik drie kleuren in combinatie met het designpapier: Pool Party, Coastal Cabana en Bermuda Bay Cardstock. In plaats van het Glittered Organdy Ribbon dat ik bij de voorbeeldkaart gebruikte, heb ik de strik nu gemaakt met het Coastal Cabana lint uit het Playing With Patters Ribbon Combo Pack.

Afmetingen

  • Pocket: (1x) 15 x 30 cm, rillen lange zijde op 10 – 20 cm en rillen korte zijde op 1 cm.
  • Insert: (1x) 9,5 x 14,8 cm
  • Mat insert: (1x) 9 x 14,3 cm
  • Restjes cardstock voor stansen en stempelen

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik het bovenstaande project gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. In de video benoem ik alle gebruikte materialen en leg ik stap-voor-stap uit hoe je deze gave pocket kaart maakt.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Een leuk feitje: Iedere week verloot ik de door mij gemaakte kaart onder de kijkers van mijn Live die een reactie achterlaten bij de uitzending in het Mrs. Brightside Craft Forum. De winnaar ontvangt die kaart in zijn/haar brievenbus met een leuke boodschap!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.